Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 4 kpl | rieskaa |
| 4 kpl | sitruunaista lammasmakkaraa |
| tsatsikia | |
| marinoitua punasipulia | |
| salaaatinlehti | |
| mintunlehtiä | |
| Tsatsiki | |
|---|---|
| 2 dl | turkkilaista jogurttia (10 %) |
| 1 tl | hunajaa |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| ½–1 kurkku | |
| suola, pippuri | |
| Marinoitu punasipuli | |
| 2 kpl | punasipulia |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 1/2 dl | punaviinietikkaa |
| 1 1/2 rkl | sokeria |
| suolaa, pippuria | |
Paista makkarat kypsiksi.
Kokoa makkarat ja lisäkkeet rieskoihin.
Puolita kurkku pituussuunnassa ja koverra siemenet pois lusikalla. Raasta karkealla terällä ja valuta siivilässä.
Sekoita jogurtti, raastettu valkosipulinkynsi, hunaja, suola ja mustapippuri keskenään. Lisää kurkku ja tarkista maku.
Suikaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi
Sekoita oliiviöljy, punaviinietikka, sokeri, suola ja pippuri. Lisää sipulit ja anna marinoitua 1–2 tuntia.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | rieskaa |
| 4 kpl | sitruunaista lammasmakkaraa |
| tsatsikia | |
| marinoitua punasipulia | |
| salaaatinlehti | |
| mintunlehtiä | |
Tsatsiki | |
| 2 dl | turkkilaista jogurttia (10 %) |
| 1 tl | hunajaa |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| ½–1 kurkku | |
| suola, pippuri | |
Marinoitu punasipuli | |
| 2 kpl | punasipulia |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 1/2 dl | punaviinietikkaa |
| 1 1/2 rkl | sokeria |
| suolaa, pippuria | |
Paista makkarat kypsiksi.
Kokoa makkarat ja lisäkkeet rieskoihin.
Puolita kurkku pituussuunnassa ja koverra siemenet pois lusikalla. Raasta karkealla terällä ja valuta siivilässä.
Sekoita jogurtti, raastettu valkosipulinkynsi, hunaja, suola ja mustapippuri keskenään. Lisää kurkku ja tarkista maku.
Suikaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi
Sekoita oliiviöljy, punaviinietikka, sokeri, suola ja pippuri. Lisää sipulit ja anna marinoitua 1–2 tuntia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.