Lammasmakkararieska
Lammasmakkararieska
Yhteistyössä

Lammasmakkararieska

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplrieskaa
4 kplsitruunaista lammasmakkaraa
tsatsikia
marinoitua punasipulia
salaaatinlehti
mintunlehtiä

Tsatsiki

2 dlturkkilaista jogurttia (10 %)
1 tlhunajaa
2 kplvalkosipulinkynttä
½–1 kurkku
suola, pippuri

Marinoitu punasipuli

2 kplpunasipulia
1 rkloliiviöljyä
1/2 dlpunaviinietikkaa
1 1/2 rklsokeria
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Paista makkarat kypsiksi.

  2. 2

    Kokoa makkarat ja lisäkkeet rieskoihin.

  3. 3

    Puolita kurkku pituussuunnassa ja koverra siemenet pois lusikalla. Raasta karkealla terällä ja valuta siivilässä.

  4. 4

    Sekoita jogurtti, raastettu valkosipulinkynsi, hunaja, suola ja mustapippuri keskenään. Lisää kurkku ja tarkista maku.

  5. 5

    Suikaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi

  6. 6

    Sekoita oliiviöljy, punaviinietikka, sokeri, suola ja pippuri. Lisää sipulit ja anna marinoitua 1–2 tuntia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä