Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lammasmakkararieska

Lammasmakkararieska

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

4 kpl
rieskaa
4 kpl
Sitruunaista lammasmakkaraa
tsatsikia
marinoitua punasipulia
salaaatinlehti
mintunlehtiä

Tsatsiki

2 dl
turkkilaista jogurttia (10 %)
1 tl
hunajaa
2 kpl
valkosipulinkynttä
½–1 kurkku
suola, pippuri

Marinoitu punasipuli

2 kpl
punasipulia
1 rkl
oliiviöljyä
1/2 dl
punaviinietikkaa
1 1/2 rkl
sokeria
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Paista makkarat kypsiksi.

2

Kokoa makkarat ja lisäkkeet rieskoihin.

3

Puolita kurkku pituussuunnassa ja koverra siemenet pois lusikalla. Raasta karkealla terällä ja valuta siivilässä.

4

Sekoita jogurtti, raastettu valkosipulinkynsi, hunaja, suola ja mustapippuri keskenään. Lisää kurkku ja tarkista maku.

5

Suikaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi

6

Sekoita oliiviöljy, punaviinietikka, sokeri, suola ja pippuri. Lisää sipulit ja anna marinoitua 1–2 tuntia.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.