Säädä uuni 225 asteeseen. Sivele leipäpalat pestolla ja laita ne tiiviisti vierekkäin leivinpaperille pellille. Kuutioi kanafilee ja jaa se leiville. Riko munien rakenne kulhossa ja sekoita juustoraaste joukkoon. Lusikoi seos leiville.
Paista leipiä uunin keskitasolla 8–10 minuuttia, kunnes kuorrute on saanut hieman väriä. Ripottele pinnalle oreganoa.
Vinkki! Sama idea, eri maku: Vaihda peston väriä ja riivi täytteeksi kinkkua tai salamia. Pilko pinnalle tomaattia ja sipulia.
Vinkki! Kokeile lämppäripeltiä kauraleipäpaloista. Voit käyttää leipiin kypsän kanafileen sijaan myös kypsää broileria.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
482
2019
32,3 g
10,0 g
21,0 g
2,8 g
4,8 g
24,8 g
1,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
kananmunaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli