Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämppäripelti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Lämpimät leivät ovat koko perheen kestosuosikki. Valmista maittava lämppäripelti latomalla leipäpalat pellille vierekkäin. Peittele pestolla, broilerilla ja mehevällä juustolla.

Ainekset

8 kpl
täysjyväruisleipäpalaa
1 1/4 dl
punaista pestoa (arrabbiata)
200 g
(1 pkt) kypsää kanafileetä (Vuolu)
175 g
(1 ps) juustoraastetta
2
kananmunaa
1 tl
oreganoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Säädä uuni 225 asteeseen. Sivele leipäpalat pestolla ja laita ne tiiviisti vierekkäin leivinpaperille pellille. Kuutioi kanafilee ja jaa se leiville. Riko munien rakenne kulhossa ja sekoita juustoraaste joukkoon. Lusikoi seos leiville.

1 1/4 dl
punaista pestoa (arrabbiata)
8 kpl
täysjyväruisleipäpalaa
200 g
(1 pkt) kypsää kanafileetä (Vuolu)
2
kananmunaa
175 g
(1 ps) juustoraastetta
2

Paista leipiä uunin keskitasolla 8–10 minuuttia, kunnes kuorrute on saanut hieman väriä. Ripottele pinnalle oreganoa.

1 tl
oreganoa

Vinkki! Sama idea, eri maku: Vaihda peston väriä ja riivi täytteeksi kinkkua tai salamia. Pilko pinnalle tomaattia ja sipulia.

Vinkki! Kokeile lämppäripeltiä kauraleipäpaloista. Voit käyttää leipiin kypsän kanafileen sijaan myös kypsää broileria.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 10.1.2019
|
Muokattu: 18.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

482

2019

32,3 g

10,0 g

21,0 g

2,8 g

4,8 g

24,8 g

1,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

kananmunaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli