Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ei kuvaa

Lanttulaatikko

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

2 kg
kuorittua lanttua
1/2 dl
sokeria
1 dl
tummaa siirappia
1/2 tl
jauhettua muskottipähkinää
2 kpl
kananmunaa
2 dl
kermaa
vettä
2-3 tl suolaa
pinnalle korppujauhoja

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele lantut reilun kokoisiksi palasiksi. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.

2

Kaada ylimääräinen vesi pois ja anna lanttujen hetken höyrystyä jotta lopppukin vesi haihtuu pois.

3

Soseuta lantut käsin tai tehosekoitinta apuna käyttäen.

4

Lisää soseen joukkoon tumma siirappi, muskottipähkinä, kananmuna ja kerma. Sekoita massa tasaiseksi ja mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.

5

Kaada massa voideltuun uunivuokaan ja tasoita pinta lopuksi lastalla. Ripottele pinnalle korppujauhoja tasaisesti ja tee ruokalusikalla aaltoileva kuvio pinnalle.

6

Paista 150-asteisessa uunissa n. 2 tuntia.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.