Lantturieskat lanttulaatikosta - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lantturieskat lanttulaatikosta

Lantturieskat lanttulaatikosta
Annokset
10
Valmistusaika
30 min
Ylijääneen lanttulaatikon voi käyttää esimerkiksi näihin helppoihin rieskoihin. Lisää nestettä varoen jos lanttulaatikko valmiiksi löysää tai lisää nestettä hieman ylimääräistä jos taikina jää liian jämäkäksi rieskojen muotoiluun. Lantturieskat eivät vaadi päälleen juuri muuta kuin nokareen voita.
Jaa Somessa

Ainekset

5 dl
lanttulaatikkoa
1/2 tl
suolaa
1/2 dl
sulatettua voita
1 1/2 dl
vettä, maitoa tai piimää
1 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 1/2 dl
ohrajauhoja

Näin teet

1

Sekoita kylmään lanttulaatikkoon suola, voi, neste ja jauhot.

5 dl
lanttulaatikkoa
1/2 tl
suolaa
1/2 dl
sulatettua voita
1 1/2 dl
vettä, maitoa tai piimää
1 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 1/2 dl
ohrajauhoja
2

Lusikoi taikinaa uunipellille halkaisijaltaan noin 10 cm kokoisiksi lätyiksi. Paista 250-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes lantturieskat ruskistuvat.

Kuvat
TOK
Julkaistu: 24.12.2017
Muokattu: 5.9.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja12 g120 g
Proteiinia2 g22 g
Rasvaa4 g44 g
Kuituja2 g19 g
Energiaa kj416 4155
Energiaa kcal99 993

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 5 dl lanttulaatikkoa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja12 g120 g
Proteiinia2 g22 g
Rasvaa4 g44 g
Kuituja2 g19 g
Energiaa kj416 4155
Energiaa kcal99 993

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 5 dl lanttulaatikkoa

Kuvat
TOK

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.