Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lasagne Bolognese

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Bolognaisekastike

400 g
jauhelihaa
2 rkl
oliiviöljyä
1 kpl
sipuli
1 kpl
prk Romana -pastakastiketta
2 1/2 dl
vettä (huuhdo tällä kastikepurkista loput talteen)
1 kpl
prk valkokastiketta (Dolmio)
2–3 valkosipulin kynttä
suolaa, pippuria

Lisäksi

1 kpl
pkt tuoreita lasagnelevyjä
150 g
raastettua emmentaljuustoa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Silppua sipuli, valkosipuli ja puolikuivatut tomaatit.

2

Kuumenna oliiviöljyä paistokasarissa, murenna jauheliha pannulle ja lisää pienityt sipulit.

3

Paista, kunnes jauheliha on irtonaista murua. Lisää tomaattikastike ja vesi.

4

Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta hiljaisella lämmöllä 10 minuuttia.

5

Lisää 2/3 valkokastikepurkista jauhelihakastikkeen joukkoon. Säästä loppuosa lasagnen päällimmäisen kerroksen peittämiseen.

6

Valitse suorakaiteen mallinen ja mieluusti tuoreiden lasagnelevyjen kokoinen 2,5 litran uunivuoka.

7

Lado kerroksittain kastiketta, lasagnelevyjä ja juustoraastetta vuokaan, niin että ylimpään kerrokseen tulee pelkästään valkoista kastiketta ja juustoraastetta.

8

Nosta vuoka 175-asteiseen uuniin 30 minuutiksi.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.