Lasagne Bolognese
Lasagne Bolognese
Yhteistyössä

Lasagne Bolognese

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Bolognaisekastike

400 gjauhelihaa
2 rkloliiviöljyä
1 kplsipuli
1 kplprk romana -pastakastiketta
2 1/2 dlvettä (huuhdo tällä kastikepurkista loput talteen)
1 kplprk valkokastiketta (dolmio)
2–3 valkosipulin kynttä
suolaa, pippuria

Lisäksi

1 kplpkt tuoreita lasagnelevyjä
150 graastettua emmentaljuustoa

Valmistus

  1. 1

    Silppua sipuli, valkosipuli ja puolikuivatut tomaatit.

  2. 2

    Kuumenna oliiviöljyä paistokasarissa, murenna jauheliha pannulle ja lisää pienityt sipulit.

  3. 3

    Paista, kunnes jauheliha on irtonaista murua. Lisää tomaattikastike ja vesi.

  4. 4

    Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta hiljaisella lämmöllä 10 minuuttia.

  5. 5

    Lisää 2/3 valkokastikepurkista jauhelihakastikkeen joukkoon. Säästä loppuosa lasagnen päällimmäisen kerroksen peittämiseen.

  6. 6

    Valitse suorakaiteen mallinen ja mieluusti tuoreiden lasagnelevyjen kokoinen 2,5 litran uunivuoka.

  7. 7

    Lado kerroksittain kastiketta, lasagnelevyjä ja juustoraastetta vuokaan, niin että ylimpään kerrokseen tulee pelkästään valkoista kastiketta ja juustoraastetta.

  8. 8

    Nosta vuoka 175-asteiseen uuniin 30 minuutiksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025