
Lehtikaalipasta


Ainekset
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla kullanruskeiksi. Poista lehtikaalista kovat varret ja revi suupaloiksi. Huuhtele ja kuivaa.
Keitä pasta al denteksi, noin 7 minuuttia ja valuta. Pastan kypsyessä lisää pannuun öljy ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Paista keskiteholla pari minuuttia kunnes valkosipuli pehmenee.
Lisää lehtikaalit ja paista kunnes ne pehmenevät, noin 5 minuuttia. Ota pannu pois levyltä ja sekoita pasta lehtikaaliin. Odota hetki, että pasta jäähtyy ja lisää sitten parmesan-raaste ja paahdetut cashewpähkinät.
Mausta, sekoita ja tarjoile lehtikaalipasta heti. Voit halutessasi koristella pastan vielä chililastuilla.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
403
1686
15,3 g
2,3 g
49,8 g
6,0 g
5,0 g
13,8 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl parmesan-raastetta,
suolaa,
pippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli