Lihapullat vorschmakin tapaan | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lihapullat vorschmakin tapaan

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
(n. 75 g) anjovista
2 dl
Kermaviiliä
1 dl
Korppujauhoja
1 kpl
Kananmuna
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
2 rkl
Sinappia
400 g
Jauhelihaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Valuta anjovikset ja leikkaa saksilla pieniksi kuutioiksi. Sekoita kermaviilin joukkoon hienonnettu sipuli, anjovispalat, korppujauhot, kananmuna, suola, mustapippuri, sinappi ja jauheliha. Muotoile massasta kylmään veteen kastetuilla käsillä lihapullia. Pane lihapullat uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä pullat 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile perunoiden ja palsternakkakastikkeen kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.