Lihapullat vorschmakin tapaan

Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | (n. 75 g) anjovista |
| 2 dl | kermaviiliä |
| 1 dl | korppujauhoja |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 2 rkl | sinappia |
| 400 g | jauhelihaa |
- 1.
Kuori ja hienonna sipuli. Valuta anjovikset ja leikkaa saksilla pieniksi kuutioiksi. Sekoita kermaviilin joukkoon hienonnettu sipuli, anjovispalat, korppujauhot, kananmuna, suola, mustapippuri, sinappi ja jauheliha. Muotoile massasta kylmään veteen kastetuilla käsillä lihapullia. Pane lihapullat uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä pullat 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile perunoiden ja palsternakkakastikkeen kanssa.
Lihapullat vorschmakin tapaan
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | (n. 75 g) anjovista |
| 2 dl | kermaviiliä |
| 1 dl | korppujauhoja |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 2 rkl | sinappia |
| 400 g | jauhelihaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipuli. Valuta anjovikset ja leikkaa saksilla pieniksi kuutioiksi. Sekoita kermaviilin joukkoon hienonnettu sipuli, anjovispalat, korppujauhot, kananmuna, suola, mustapippuri, sinappi ja jauheliha. Muotoile massasta kylmään veteen kastetuilla käsillä lihapullia. Pane lihapullat uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä pullat 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile perunoiden ja palsternakkakastikkeen kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Testasimme merinovillapipot! Löytyi uusi, kaunis luottolakki
- 3.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Oletkos nähnyt näin upeaa taatelikakkua? Leivo joulupöydän kruunuksi!
- 6.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen












