Lihapullat vorschmakin tapaan

Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | (n. 75 g) anjovista |
| 2 dl | kermaviiliä |
| 1 dl | korppujauhoja |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 2 rkl | sinappia |
| 400 g | jauhelihaa |
- 1.
Kuori ja hienonna sipuli. Valuta anjovikset ja leikkaa saksilla pieniksi kuutioiksi. Sekoita kermaviilin joukkoon hienonnettu sipuli, anjovispalat, korppujauhot, kananmuna, suola, mustapippuri, sinappi ja jauheliha. Muotoile massasta kylmään veteen kastetuilla käsillä lihapullia. Pane lihapullat uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä pullat 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile perunoiden ja palsternakkakastikkeen kanssa.
Lihapullat vorschmakin tapaan
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | (n. 75 g) anjovista |
| 2 dl | kermaviiliä |
| 1 dl | korppujauhoja |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 2 rkl | sinappia |
| 400 g | jauhelihaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipuli. Valuta anjovikset ja leikkaa saksilla pieniksi kuutioiksi. Sekoita kermaviilin joukkoon hienonnettu sipuli, anjovispalat, korppujauhot, kananmuna, suola, mustapippuri, sinappi ja jauheliha. Muotoile massasta kylmään veteen kastetuilla käsillä lihapullia. Pane lihapullat uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä pullat 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile perunoiden ja palsternakkakastikkeen kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












