Lihapullat vorschmakin tapaan - Yhteishyvä

Lihapullat vorschmakin tapaan

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
(n. 75 g) anjovista
2 dl
Kermaviiliä
1 dl
Korppujauhoja
1 kpl
Kananmuna
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
2 rkl
Sinappia
400 g
Jauhelihaa

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli. Valuta anjovikset ja leikkaa saksilla pieniksi kuutioiksi. Sekoita kermaviilin joukkoon hienonnettu sipuli, anjovispalat, korppujauhot, kananmuna, suola, mustapippuri, sinappi ja jauheliha. Muotoile massasta kylmään veteen kastetuilla käsillä lihapullia. Pane lihapullat uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä pullat 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile perunoiden ja palsternakkakastikkeen kanssa.

Resepti
MInna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa