Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 4 kpl | shisho lehteä |
| 1/4 kpl | retikka |
| 400g merilohta | |
| pieni pala kurkkua | |
| Kastike: | |
|---|---|
| 1rkl soijakastiketta | |
| 4rkl majoneesia | |
| 1tl wasabia | |
Kuori retikka ja leikkaa terävällä vihannesleikkurilla ohuiksi suikaleiksi. Laita retikkasuikaleet kylmään veteen ja jääkaappiin.
Sekoita kulhossa majoneesi, soija ja wasabi keskenään ja nosta jääkaappiin.
Valuta vesi retikkasuikaleista.
Leikkaa kurkusta koristeviipaleet.
Leikkaa lohi sopivan kokoisiksi annospaloiksi.
Asettele komponentit neljälle lautaselle ja tarjoile wasabimajoneesin kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | shisho lehteä |
| 1/4 kpl | retikka |
| 400g merilohta | |
| pieni pala kurkkua | |
Kastike: | |
| 1rkl soijakastiketta | |
| 4rkl majoneesia | |
| 1tl wasabia | |
Kuori retikka ja leikkaa terävällä vihannesleikkurilla ohuiksi suikaleiksi. Laita retikkasuikaleet kylmään veteen ja jääkaappiin.
Sekoita kulhossa majoneesi, soija ja wasabi keskenään ja nosta jääkaappiin.
Valuta vesi retikkasuikaleista.
Leikkaa kurkusta koristeviipaleet.
Leikkaa lohi sopivan kokoisiksi annospaloiksi.
Asettele komponentit neljälle lautaselle ja tarjoile wasabimajoneesin kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.