Lohisashimi, daikonsuikaleet ja wasabimajoneesi
Lohisashimi, daikonsuikaleet ja wasabimajoneesi
Yhteistyössä

Lohisashimi, daikonsuikaleet ja wasabimajoneesi

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplshisho lehteä
1/4 kplretikka
400g merilohta
pieni pala kurkkua

Kastike:

1rkl soijakastiketta
4rkl majoneesia
1tl wasabia

Valmistus

  1. 1

    Kuori retikka ja leikkaa terävällä vihannesleikkurilla ohuiksi suikaleiksi. Laita retikkasuikaleet kylmään veteen ja jääkaappiin.

  2. 2

    Sekoita kulhossa majoneesi, soija ja wasabi keskenään ja nosta jääkaappiin.

  3. 3

    Valuta vesi retikkasuikaleista.

  4. 4

    Leikkaa kurkusta koristeviipaleet.

  5. 5

    Leikkaa lohi sopivan kokoisiksi annospaloiksi.

  6. 6

    Asettele komponentit neljälle lautaselle ja tarjoile wasabimajoneesin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä