Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohisashimi, daikonsuikaleet ja wasabimajoneesi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
shisho lehteä
1/4 kpl
retikka
400g merilohta
pieni pala kurkkua

Kastike:

1rkl soijakastiketta
4rkl majoneesia
1tl wasabia

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori retikka ja leikkaa terävällä vihannesleikkurilla ohuiksi suikaleiksi. Laita retikkasuikaleet kylmään veteen ja jääkaappiin.

2

Sekoita kulhossa majoneesi, soija ja wasabi keskenään ja nosta jääkaappiin.

3

Valuta vesi retikkasuikaleista.

4

Leikkaa kurkusta koristeviipaleet.

5

Leikkaa lohi sopivan kokoisiksi annospaloiksi.

6

Asettele komponentit neljälle lautaselle ja tarjoile wasabimajoneesin kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 18.12.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.