Lohitaskut ja kermaperunat

Nappaa talteen!
| 750 g | (1 pussi) pakastejuustokermaperunoita |
| 600 - 800 g | kirjolohifileetä |
| 1 tl | suolaa |
| mustapippuria | |
| 1 kpl | nippu tai ruukku tilliä |
| 1 tl | roseepippuria |
| 100 g | katkaraputuorejuustoa |
| 100 g | katkarapuja |
- 1.
Levitä kermaperunat uunivuokaan ja pane 225-asteiseen uuniin 25 minuutiksi. Leikkaa kalafilee neljäksi palaksi ja tee jokaiseen palaan nahkaan asti ulottuva viilto niin, että se ulottuu noin sentin päähän kalan reunasta. Sirottele kaloille kevyesti suolaa ja pippuria. Sirottele viiltoon hienonnettua tilliä ja murskattua roseepippuria ja pane päälle reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa. Aseta kalat kermaperunoiden päälle ja kypsennä vielä noin 15 minuuttia eli kunnes ruoka on kypsää. Levitä pinnalle sulaneita katkarapuja. Tarjoa lisänä salaattia.
Lohitaskut ja kermaperunat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 750 g | (1 pussi) pakastejuustokermaperunoita |
| 600 - 800 g | kirjolohifileetä |
| 1 tl | suolaa |
| mustapippuria | |
| 1 kpl | nippu tai ruukku tilliä |
| 1 tl | roseepippuria |
| 100 g | katkaraputuorejuustoa |
| 100 g | katkarapuja |
Valmistus
- 1
Levitä kermaperunat uunivuokaan ja pane 225-asteiseen uuniin 25 minuutiksi. Leikkaa kalafilee neljäksi palaksi ja tee jokaiseen palaan nahkaan asti ulottuva viilto niin, että se ulottuu noin sentin päähän kalan reunasta. Sirottele kaloille kevyesti suolaa ja pippuria. Sirottele viiltoon hienonnettua tilliä ja murskattua roseepippuria ja pane päälle reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa. Aseta kalat kermaperunoiden päälle ja kypsennä vielä noin 15 minuuttia eli kunnes ruoka on kypsää. Levitä pinnalle sulaneita katkarapuja. Tarjoa lisänä salaattia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























