Lohitaskut ja kermaperunat

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
750 g(1 pussi) pakastejuustokermaperunoita
600 - 800 gkirjolohifileetä
1 tlsuolaa
mustapippuria
1 kplnippu tai ruukku tilliä
1 tlroseepippuria
100 gkatkaraputuorejuustoa
100 gkatkarapuja

Valmistus

  1. 1

    Levitä kermaperunat uunivuokaan ja pane 225-asteiseen uuniin 25 minuutiksi. Leikkaa kalafilee neljäksi palaksi ja tee jokaiseen palaan nahkaan asti ulottuva viilto niin, että se ulottuu noin sentin päähän kalan reunasta. Sirottele kaloille kevyesti suolaa ja pippuria. Sirottele viiltoon hienonnettua tilliä ja murskattua roseepippuria ja pane päälle reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa. Aseta kalat kermaperunoiden päälle ja kypsennä vielä noin 15 minuuttia eli kunnes ruoka on kypsää. Levitä pinnalle sulaneita katkarapuja. Tarjoa lisänä salaattia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä