Lohivuohenjuustomureke

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 glohta fileenä
200 gtuorejuustoa
150 - 200 gvuohenjuustoa
2 rklruokakermaa tai maitoa
2 kplkananmunaa
1/2 dlperunajauhoja
2 rklkapriksia halutessasi
20 kpllehteä tuoretta basilikaa silputtuna
1 dlsilputtua ruohosipulia

Valmistus

  1. 1

    Vuoraa voideltu vuoka lohifileen siivuilla ja pilko ylijäävät kalafileet pieniksi paloiksi. Notkista tuorejuusto ja vuohenjuusto kermalla tai maidolla. Lisää munat ja jauhot. Sekoita joukkoon hienonnettu kapris, ruohosipuli ja lohipalat. Täytä vuoka seoksella ja sulje täyte lohifileiden sisään. Kypsennä uunissa vesihauteessa 200 asteessa runsaan tunnin ajan. Tarvittaessa peitä vuoka paiston loppuvaiheessa foliolla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä