Lohivuohenjuustomureke

Nappaa talteen!
| 600 g | lohta fileenä |
| 200 g | tuorejuustoa |
| 150 - 200 g | vuohenjuustoa |
| 2 rkl | ruokakermaa tai maitoa |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1/2 dl | perunajauhoja |
| 2 rkl | kapriksia halutessasi |
| 20 kpl | lehteä tuoretta basilikaa silputtuna |
| 1 dl | silputtua ruohosipulia |
- 1.
Vuoraa voideltu vuoka lohifileen siivuilla ja pilko ylijäävät kalafileet pieniksi paloiksi. Notkista tuorejuusto ja vuohenjuusto kermalla tai maidolla. Lisää munat ja jauhot. Sekoita joukkoon hienonnettu kapris, ruohosipuli ja lohipalat. Täytä vuoka seoksella ja sulje täyte lohifileiden sisään. Kypsennä uunissa vesihauteessa 200 asteessa runsaan tunnin ajan. Tarvittaessa peitä vuoka paiston loppuvaiheessa foliolla.
Lohivuohenjuustomureke
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | lohta fileenä |
| 200 g | tuorejuustoa |
| 150 - 200 g | vuohenjuustoa |
| 2 rkl | ruokakermaa tai maitoa |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1/2 dl | perunajauhoja |
| 2 rkl | kapriksia halutessasi |
| 20 kpl | lehteä tuoretta basilikaa silputtuna |
| 1 dl | silputtua ruohosipulia |
Valmistus
- 1
Vuoraa voideltu vuoka lohifileen siivuilla ja pilko ylijäävät kalafileet pieniksi paloiksi. Notkista tuorejuusto ja vuohenjuusto kermalla tai maidolla. Lisää munat ja jauhot. Sekoita joukkoon hienonnettu kapris, ruohosipuli ja lohipalat. Täytä vuoka seoksella ja sulje täyte lohifileiden sisään. Kypsennä uunissa vesihauteessa 200 asteessa runsaan tunnin ajan. Tarvittaessa peitä vuoka paiston loppuvaiheessa foliolla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












