Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohivuohenjuustomureke

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Lohta fileenä
200 g
Tuorejuustoa
150 - 200 g
Vuohenjuustoa
2 rkl
Ruokakermaa tai maitoa
2 kpl
Kananmunaa
1/2 dl
Perunajauhoja
2 rkl
Kapriksia halutessasi
20 kpl
Lehteä tuoretta basilikaa silputtuna
1 dl
Silputtua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vuoraa voideltu vuoka lohifileen siivuilla ja pilko ylijäävät kalafileet pieniksi paloiksi. Notkista tuorejuusto ja vuohenjuusto kermalla tai maidolla. Lisää munat ja jauhot. Sekoita joukkoon hienonnettu kapris, ruohosipuli ja lohipalat. Täytä vuoka seoksella ja sulje täyte lohifileiden sisään. Kypsennä uunissa vesihauteessa 200 asteessa runsaan tunnin ajan. Tarvittaessa peitä vuoka paiston loppuvaiheessa foliolla.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.