Luksusmokkapalat - Yhteishyvä

Luksusmokkapalat

???
Paloja
30
Mokkapalat voi pakastaa. Pakkaa ne esimerkiksi foliovuokaan yhteen kerrokseen, jotta ne eivät tartu toisiinsa.
Jaa Somessa

Ainekset

2 dl
Vahvaa kahvia
200 g
Margariinia
3 dl
Sokeria
5 dl
Vehnäjauhoja
3 rkl
Kaakaojauhetta
3 tl
Leivinjauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
3 kpl
Munaa
1 1/2 dl
Maitoa

KUORRUTUS

1/2 dl
Sokeria
1 dl
Fariinisokeria
1 rkl
Pikakahvijauhetta
2 dl
Kuohukermaa
25 g
Margariinia
50 g
Pähkinöitä

Näin teet

1

Paloittele rasva kuumaan kahviin. Mittaa sokeri, jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri kulhoon. Lisää rasvaseos. Vatkaa munat ja maito puuhaarukalla taikinaan. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 200-asteisen uunin keksitasolla 15 minuuttia. Mittaa sokerit, pikakahvijauhe ja kerma kattilaan. Keitä hiljalleen noin 20 minuuttia tai kunnes kuorrutus sakeutuu. Lisää rasva nokareina ja levitä kuorrutus jäähtyneelle levylle. Koristele pähkinöillä. Leikkaa paloiksi.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2016
Muokattu: 27.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja19 g555 g
Proteiinia3 g79 g
Rasvaa8 g247 g
Kuituja1 g25 g
Energiaa kj671 20124
Energiaa kcal160 4807

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Vahvaa kahvia

  • 3 tl Leivinjauhetta

  • 2 tl Vaniljasokeria

  • 1 dl Fariinisokeria

  • 1 rkl Pikakahvijauhetta

  • 25 g Margariinia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja19 g555 g
Proteiinia3 g79 g
Rasvaa8 g247 g
Kuituja1 g25 g
Energiaa kj671 20124
Energiaa kcal160 4807

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Vahvaa kahvia

  • 3 tl Leivinjauhetta

  • 2 tl Vaniljasokeria

  • 1 dl Fariinisokeria

  • 1 rkl Pikakahvijauhetta

  • 25 g Margariinia

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.