Luumuinen charlotte russe | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Luumuinen charlotte russe

Fork and knife
14 Annosta
Fork and knife
14 Annosta

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
1 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Perunajauhoja
1 tl
Leivinjauhetta

pinnalle

2 rkl
Kanelisokeria

kääretortun täyte

1/2 kpl
(100 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl
(300 g) luumumarmeladia

kakun täyte

5 kpl
Liivatelehteä
100 g
Valkosuklaata
2 dl
Kuohukermaa
1/2 kpl
(100 g) maustamatonta tuorejuustoa
2 kpl
(à 200 g) vaniljarahkaa
3 rkl
Sitruunamehua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi vaahtoon. Kääntele tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle pellille ja paista 225-asteisesssa uunissa 7–8 minuuttia. Kumoa torttulevy puhtaalle leivinpaperille, jolle on siroteltu kaneli...
1

Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi vaahtoon. Kääntele tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle pellille ja paista 225-asteisesssa uunissa 7–8 minuuttia. Kumoa torttulevy puhtaalle leivinpaperille, jolle on siroteltu kanelisokeria.

4 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
1 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Perunajauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
2 rkl
Kanelisokeria
Notkista tuorejuusto ja sekoita siihen luumumarmeladi. Levitä täyte torttupohjalle ja kääri tiukaksi rullaksi. Siirrä saumapuoli alaspäin jääkaappiin.
2

Notkista tuorejuusto ja sekoita siihen luumumarmeladi. Levitä täyte torttupohjalle ja kääri tiukaksi rullaksi. Siirrä saumapuoli alaspäin jääkaappiin.

1/2 kpl
(100 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl
(300 g) luumumarmeladia
Valmista kakun täyte. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Sulata valkosuklaa ja anna jäähtyä. Vaahdota kerma.
3

Valmista kakun täyte. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Sulata valkosuklaa ja anna jäähtyä. Vaahdota kerma.

5 kpl
Liivatelehteä
100 g
Valkosuklaata
2 dl
Kuohukermaa
Sekoita rahka, tuorejuusto ja valkosuklaa. Liuota liivatteet kiehuvaan sitruunamehuun ja valuta seos tasaisena nauhana rahkaseokseen samalla sekoittaen. Nostele joukkoon kermavaahto.
4

Sekoita rahka, tuorejuusto ja valkosuklaa. Liuota liivatteet kiehuvaan sitruunamehuun ja valuta seos tasaisena nauhana rahkaseokseen samalla sekoittaen. Nostele joukkoon kermavaahto.

2 kpl
(à 200 g) vaniljarahkaa
1/2 kpl
(100 g) maustamatonta tuorejuustoa
100 g
Valkosuklaata
5 kpl
Liivatelehteä
3 rkl
Sitruunamehua
Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 2 l) kelmulla. Leikkaa kääretorttu viipaleiksi ja vuoraa niillä kulho. Kaada täyte kulhoon.
5

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 2 l) kelmulla. Leikkaa kääretorttu viipaleiksi ja vuoraa niillä kulho. Kaada täyte kulhoon.

Asettele päälle loput kääretorttuviipaleet. Peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia tai yön yli. Kumoa kakku.
6

Asettele päälle loput kääretorttuviipaleet. Peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia tai yön yli. Kumoa kakku.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.11.2013
Muokattu: 27.2.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

966

231

11,9 g

7,1 g

24,3 g

18,6 g

0,2 g

5,9 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Leivinjauhetta,

2 rkl Kanelisokeria,

Liivatelehteä,

3 rkl Sitruunamehua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli