Luumuinen charlotte russe - Yhteishyvä

Luumuinen charlotte russe

???
Annokset
14
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
1 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Perunajauhoja
1 tl
Leivinjauhetta

PINNALLE

2 rkl
Kanelisokeria

KÄÄRETORTUN TÄYTE

1/2 kpl
(100 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl
(300 g) luumumarmeladia

KAKUN TÄYTE

5 kpl
Liivatelehteä
100 g
Valkosuklaata
2 dl
Kuohukermaa
1/2 kpl
(100 g) maustamatonta tuorejuustoa
2 kpl
(à 200 g) vaniljarahkaa
3 rkl
Sitruunamehua

Näin teet

Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi vaahtoon. Kääntele tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle pellille ja paista 225-asteisesssa uunissa 7–8 minuuttia. Kumoa torttulevy puhtaalle leivinpaperille, jolle on siroteltu kaneli...
1

Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi vaahtoon. Kääntele tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle pellille ja paista 225-asteisesssa uunissa 7–8 minuuttia. Kumoa torttulevy puhtaalle leivinpaperille, jolle on siroteltu kanelisokeria.

4 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
1 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Perunajauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
2 rkl
Kanelisokeria
Notkista tuorejuusto ja sekoita siihen luumumarmeladi. Levitä täyte torttupohjalle ja kääri tiukaksi rullaksi. Siirrä saumapuoli alaspäin jääkaappiin.
2

Notkista tuorejuusto ja sekoita siihen luumumarmeladi. Levitä täyte torttupohjalle ja kääri tiukaksi rullaksi. Siirrä saumapuoli alaspäin jääkaappiin.

1/2 kpl
(100 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl
(300 g) luumumarmeladia
Valmista kakun täyte. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Sulata valkosuklaa ja anna jäähtyä. Vaahdota kerma.
3

Valmista kakun täyte. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Sulata valkosuklaa ja anna jäähtyä. Vaahdota kerma.

5 kpl
Liivatelehteä
100 g
Valkosuklaata
2 dl
Kuohukermaa
Sekoita rahka, tuorejuusto ja valkosuklaa. Liuota liivatteet kiehuvaan sitruunamehuun ja valuta seos tasaisena nauhana rahkaseokseen samalla sekoittaen. Nostele joukkoon kermavaahto.
4

Sekoita rahka, tuorejuusto ja valkosuklaa. Liuota liivatteet kiehuvaan sitruunamehuun ja valuta seos tasaisena nauhana rahkaseokseen samalla sekoittaen. Nostele joukkoon kermavaahto.

2 kpl
(à 200 g) vaniljarahkaa
1/2 kpl
(100 g) maustamatonta tuorejuustoa
100 g
Valkosuklaata
5 kpl
Liivatelehteä
3 rkl
Sitruunamehua
Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 2 l) kelmulla. Leikkaa kääretorttu viipaleiksi ja vuoraa niillä kulho. Kaada täyte kulhoon.
5

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 2 l) kelmulla. Leikkaa kääretorttu viipaleiksi ja vuoraa niillä kulho. Kaada täyte kulhoon.

Asettele päälle loput kääretorttuviipaleet. Peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia tai yön yli. Kumoa kakku.
6

Asettele päälle loput kääretorttuviipaleet. Peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia tai yön yli. Kumoa kakku.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.11.2013
Muokattu: 6.9.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja24 g340 g
Proteiinia6 g83 g
Rasvaa12 g167 g
Kuituja0 g3 g
Energiaa kj966 13530
Energiaa kcal231 3230

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Leivinjauhetta

  • 2 rkl Kanelisokeria

  • Liivatelehteä

  • 3 rkl Sitruunamehua

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja24 g340 g
Proteiinia6 g83 g
Rasvaa12 g167 g
Kuituja0 g3 g
Energiaa kj966 13530
Energiaa kcal231 3230

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Leivinjauhetta

  • 2 rkl Kanelisokeria

  • Liivatelehteä

  • 3 rkl Sitruunamehua

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.