Makeat suklaapalat
15 min

Nappaa talteen!
| 200 g | tummaa suklaata |
| 90 g | vaahtokarkkeja |
| 2 dl | rusina-pähkinäseosta |
- 1.
Sulata suklaa vesihauteessa. Aseta vaahtokarkit kokonaisina leivinpaperilla vuorattuun n. 20 x 20 cm kokoiseen suorareunaiseen vuokaan. Ripottele niiden päälle rusina-pähkinä seosta. Valuta suklaa tasaisesti vuokaan ja tasoita pintaa hieman, että suklaa valuu myös väleihin. Peitä vuoka kelmulla ja nosta kylmään jähmettymään. Leikkaa levy annospaloiksi. Säilytä makeiset kylmässä.
Makeat suklaapalat
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | tummaa suklaata |
| 90 g | vaahtokarkkeja |
| 2 dl | rusina-pähkinäseosta |
Valmistus
- 1
Sulata suklaa vesihauteessa. Aseta vaahtokarkit kokonaisina leivinpaperilla vuorattuun n. 20 x 20 cm kokoiseen suorareunaiseen vuokaan. Ripottele niiden päälle rusina-pähkinä seosta. Valuta suklaa tasaisesti vuokaan ja tasoita pintaa hieman, että suklaa valuu myös väleihin. Peitä vuoka kelmulla ja nosta kylmään jähmettymään. Leikkaa levy annospaloiksi. Säilytä makeiset kylmässä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























