Makeat suklaapalat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Makeat suklaapalat

???
Kappaleita
15
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Tummaa suklaata
90 g
Vaahtokarkkeja
2 dl
Rusina-pähkinäseosta

Näin teet

1

Sulata suklaa vesihauteessa. Aseta vaahtokarkit kokonaisina leivinpaperilla vuorattuun n. 20 x 20 cm kokoiseen suorareunaiseen vuokaan. Ripottele niiden päälle rusina-pähkinä seosta. Valuta suklaa tasaisesti vuokaan ja tasoita pintaa hieman, että suklaa valuu myös väleihin. Peitä vuoka kelmulla ja nosta kylmään jähmettymään. Leikkaa levy annospaloiksi. Säilytä makeiset kylmässä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 14.11.2005
Muokattu: 15.5.2019