Makeat suklaapalat | Makeiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Makeat suklaapalat

timer-icon15 min
Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta

Ainekset

200 g
Tummaa suklaata
90 g
Vaahtokarkkeja
2 dl
Rusina-pähkinäseosta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata suklaa vesihauteessa. Aseta vaahtokarkit kokonaisina leivinpaperilla vuorattuun n. 20 x 20 cm kokoiseen suorareunaiseen vuokaan. Ripottele niiden päälle rusina-pähkinä seosta. Valuta suklaa tasaisesti vuokaan ja tasoita pintaa hieman, että suklaa valuu myös väleihin. Peitä vuoka kelmulla ja nosta kylmään jähmettymään. Leikkaa levy annospaloiksi. Säilytä makeiset kylmässä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 14.11.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.