Makeat suklaapalat
15 min

Nappaa talteen!
| 200 g | tummaa suklaata |
| 90 g | vaahtokarkkeja |
| 2 dl | rusina-pähkinäseosta |
- 1.
Sulata suklaa vesihauteessa. Aseta vaahtokarkit kokonaisina leivinpaperilla vuorattuun n. 20 x 20 cm kokoiseen suorareunaiseen vuokaan. Ripottele niiden päälle rusina-pähkinä seosta. Valuta suklaa tasaisesti vuokaan ja tasoita pintaa hieman, että suklaa valuu myös väleihin. Peitä vuoka kelmulla ja nosta kylmään jähmettymään. Leikkaa levy annospaloiksi. Säilytä makeiset kylmässä.
Makeat suklaapalat
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | tummaa suklaata |
| 90 g | vaahtokarkkeja |
| 2 dl | rusina-pähkinäseosta |
Valmistus
- 1
Sulata suklaa vesihauteessa. Aseta vaahtokarkit kokonaisina leivinpaperilla vuorattuun n. 20 x 20 cm kokoiseen suorareunaiseen vuokaan. Ripottele niiden päälle rusina-pähkinä seosta. Valuta suklaa tasaisesti vuokaan ja tasoita pintaa hieman, että suklaa valuu myös väleihin. Peitä vuoka kelmulla ja nosta kylmään jähmettymään. Leikkaa levy annospaloiksi. Säilytä makeiset kylmässä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












