Mango-kookostikkarit

Arvostele resepti
25 Kappaletta

Säilytä tikkarit jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Ainekset

MääräAinesosa
200 gmangotuorejuustoa (tai muuta maustettua tuorejuustoa)
200 gtummaa suklaata
1 tlvaniljasokeria

Lisäksi

20 - 30 kpljäätelö- tai tikkaritikkua
50 gkookoshiutaleita
1 rklvettä
keltaista elintarvikeväriä

Valmistus

  1. 1

    Notkista mangotuorejuusto sähkövatkaimella kulhossa. Paloittele tumma suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Vatkaa sulatettu suklaa tuorejuuston joukkoon. Mausta vaniljalla. Laita seos jääkaappiin muutamaksi tunniksi jähmettymään.

    Pyöritä jähmettyneestä seoksesta tasakokoisia palloja. Laita kookoshiutaleet kulhoon ja liuota elintarvikeväri vesitilkkaan. Lisää neste kookoshiutaleiden joukkoon ja sekoita kunnes kookoshiutaleet ovat värjäytyneet. Pyöritä suklaapallot kookoshiutaleissa ja nosta hetkeksi jääkaappiin kovettumaan.

    Tökkää palleroihin jäätelö- tai tikkaritikut. Voit käyttää myös varrastikkuja.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Jäätelö- tai tikkaritikkua, 1 rkl Vettä, Keltaista elintarvikeväriä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Katso myös nämä

Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Jami Jaakonen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025