Mantelileivokset | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mantelileivokset

timer-icon15 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Valmista murotaikinaa (400 g)

päälle

2 dl
Kuohukermaa
1 tl
Vaniljasokeria
150 g
Mantelimassaa

koristeluun

Tuoreita marjoja tai hedelmiä, esim. kirsikoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Jaa sulanut taikina pieniin paloihin ja painele pala kerrallaan sormin voidellun leivosvuoan pohjalle ja reunoille tasaiseksi kerrokseksi. Kypsennä vuokia 200-asteisen uunin keskellä 15-20 minuuttia. Jäähdytä pohjat haaleiksi ja kumoa. Irrota leivospohjat vuoistaan.Raasta mantelimassa. Vaahdota kerma. Lisää mantelimassa ja sokeri. Jaa vaahto leivoksille ja koristele kauniilla marjoilla tai kirsikoilla.Koristele kakku jäähtyneenä.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 4.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.