Mantelileivokset
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | valmista murotaikinaa (400 g) |
| Päälle | |
|---|---|
| 2 dl | kuohukermaa |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 150 g | mantelimassaa |
| Koristeluun | |
| tuoreita marjoja tai hedelmiä, esim. kirsikoita | |
- 1.
Jaa sulanut taikina pieniin paloihin ja painele pala kerrallaan sormin voidellun leivosvuoan pohjalle ja reunoille tasaiseksi kerrokseksi. Kypsennä vuokia 200-asteisen uunin keskellä 15-20 minuuttia. Jäähdytä pohjat haaleiksi ja kumoa. Irrota leivospohjat vuoistaan.Raasta mantelimassa. Vaahdota kerma. Lisää mantelimassa ja sokeri. Jaa vaahto leivoksille ja koristele kauniilla marjoilla tai kirsikoilla.Koristele kakku jäähtyneenä.
Mantelileivokset
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | valmista murotaikinaa (400 g) |
Päälle | |
| 2 dl | kuohukermaa |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 150 g | mantelimassaa |
Koristeluun | |
| tuoreita marjoja tai hedelmiä, esim. kirsikoita | |
Valmistus
- 1
Jaa sulanut taikina pieniin paloihin ja painele pala kerrallaan sormin voidellun leivosvuoan pohjalle ja reunoille tasaiseksi kerrokseksi. Kypsennä vuokia 200-asteisen uunin keskellä 15-20 minuuttia. Jäähdytä pohjat haaleiksi ja kumoa. Irrota leivospohjat vuoistaan.Raasta mantelimassa. Vaahdota kerma. Lisää mantelimassa ja sokeri. Jaa vaahto leivoksille ja koristele kauniilla marjoilla tai kirsikoilla.Koristele kakku jäähtyneenä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























