Mantelileivokset

Arvostele resepti
12 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplvalmista murotaikinaa (400 g)

Päälle

2 dlkuohukermaa
1 tlvaniljasokeria
150 gmantelimassaa

Koristeluun

tuoreita marjoja tai hedelmiä, esim. kirsikoita

Valmistus

  1. 1

    Jaa sulanut taikina pieniin paloihin ja painele pala kerrallaan sormin voidellun leivosvuoan pohjalle ja reunoille tasaiseksi kerrokseksi. Kypsennä vuokia 200-asteisen uunin keskellä 15-20 minuuttia. Jäähdytä pohjat haaleiksi ja kumoa. Irrota leivospohjat vuoistaan.Raasta mantelimassa. Vaahdota kerma. Lisää mantelimassa ja sokeri. Jaa vaahto leivoksille ja koristele kauniilla marjoilla tai kirsikoilla.Koristele kakku jäähtyneenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä