Marinoidut mansikat
5 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 1/2 l | masikoita |
| 1 kpl | appelsiinin mehu |
| 1 kpl | appelsiinin raastettu kuori |
| 1 - 2 rkl | likööriä (esim. grand marnier, mansikka- tai mesimarjalikööriä) |
| sokeria | |
| Tarjoiluun: | |
|---|---|
| 2 1/2 dl | vaahtoutuvaa vaniljakastiketta tai 0,5-1 l jäätelöä |
- 1.
Poista mansikoiden kannat ja puolita ne. Pese appelsiini huolellisesti. Purista mehu ja raasta kuori. Raasta vain oranssi osa, valkoisesta tulee kitkerä maku. Sekoita marinointiliemi appelsiinin mehusta, kuoresta ja likööristä tai sokerista. Anna maustua tunti jääkaapissa. Tarjoile vaahdotetun vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.
Marinoidut mansikat
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 1/2 l | masikoita |
| 1 kpl | appelsiinin mehu |
| 1 kpl | appelsiinin raastettu kuori |
| 1 - 2 rkl | likööriä (esim. grand marnier, mansikka- tai mesimarjalikööriä) |
| sokeria | |
Tarjoiluun: | |
| 2 1/2 dl | vaahtoutuvaa vaniljakastiketta tai 0,5-1 l jäätelöä |
Valmistus
- 1
Poista mansikoiden kannat ja puolita ne. Pese appelsiini huolellisesti. Purista mehu ja raasta kuori. Raasta vain oranssi osa, valkoisesta tulee kitkerä maku. Sekoita marinointiliemi appelsiinin mehusta, kuoresta ja likööristä tai sokerista. Anna maustua tunti jääkaapissa. Tarjoile vaahdotetun vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 25.9.2025





























