Marinoidut mansikat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Marinoidut mansikat

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 1/2 l
Masikoita
1 kpl
Appelsiinin mehu
1 kpl
Appelsiinin raastettu kuori
1 - 2 rkl
Likööriä (esim. grand marnier, mansikka- tai mesimarjalikööriä)
Sokeria

tarjoiluun:

2 1/2 dl
Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta tai 0,5-1 l jäätelöä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista mansikoiden kannat ja puolita ne. Pese appelsiini huolellisesti. Purista mehu ja raasta kuori. Raasta vain oranssi osa, valkoisesta tulee kitkerä maku. Sekoita marinointiliemi appelsiinin mehusta, kuoresta ja likööristä tai sokerista. Anna maustua tunti jääkaapissa. Tarjoile vaahdotetun vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 16.6.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.