Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marinoitu voipapusalaatti fetajuustolla

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
kurkku
1 kpl
punasipuli
1 kpl
pss pinaattia
1 kpl
ruukku salaattia
500 g
erilaisia tomaatteja
10 kpl
kalamataoliiveja
150 g
fetajuustoa
1 kpl
ruukku minttua
n. 400 g voipapuja valutettuina

Marinadi:

3 rkl
oliiviöljyä
1/2 kpl
sitruunan mehu
suolaa, pippuria, ripaus sokeria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Sekoita marinadin ainekset kulhon pohjalle. Lisää valutetut pavut, suikaloitu sipuli ja anna maustua.

2

Leikkaa kurkku ja tomaatit pienemmiksi. Halkaise oliivit, poimi mintunlehdet ja revi salaatti. Sekoita kaikki papujen joukkoon ja viimeistele fetajuustolla.

3

Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.