Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 kpl | kurkku |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 kpl | pss pinaattia |
| 1 kpl | ruukku salaattia |
| 500 g | erilaisia tomaatteja |
| 10 kpl | kalamataoliiveja |
| 150 g | fetajuustoa |
| 1 kpl | ruukku minttua |
| n. 400 g voipapuja valutettuina | |
| Marinadi: | |
|---|---|
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 1/2 kpl | sitruunan mehu |
| suolaa, pippuria, ripaus sokeria | |
Sekoita marinadin ainekset kulhon pohjalle. Lisää valutetut pavut, suikaloitu sipuli ja anna maustua.
Leikkaa kurkku ja tomaatit pienemmiksi. Halkaise oliivit, poimi mintunlehdet ja revi salaatti. Sekoita kaikki papujen joukkoon ja viimeistele fetajuustolla.
Tarjoile tuoreen leivän kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | kurkku |
| 1 kpl | punasipuli |
| 1 kpl | pss pinaattia |
| 1 kpl | ruukku salaattia |
| 500 g | erilaisia tomaatteja |
| 10 kpl | kalamataoliiveja |
| 150 g | fetajuustoa |
| 1 kpl | ruukku minttua |
| n. 400 g voipapuja valutettuina | |
Marinadi: | |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 1/2 kpl | sitruunan mehu |
| suolaa, pippuria, ripaus sokeria | |
Sekoita marinadin ainekset kulhon pohjalle. Lisää valutetut pavut, suikaloitu sipuli ja anna maustua.
Leikkaa kurkku ja tomaatit pienemmiksi. Halkaise oliivit, poimi mintunlehdet ja revi salaatti. Sekoita kaikki papujen joukkoon ja viimeistele fetajuustolla.
Tarjoile tuoreen leivän kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.