Marinoitu voipapusalaatti fetajuustolla
Marinoitu voipapusalaatti fetajuustolla
Yhteistyössä

Marinoitu voipapusalaatti fetajuustolla

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplkurkku
1 kplpunasipuli
1 kplpss pinaattia
1 kplruukku salaattia
500 gerilaisia tomaatteja
10 kplkalamataoliiveja
150 gfetajuustoa
1 kplruukku minttua
n. 400 g voipapuja valutettuina

Marinadi:

3 rkloliiviöljyä
1/2 kplsitruunan mehu
suolaa, pippuria, ripaus sokeria

Valmistus

  1. 1

    Sekoita marinadin ainekset kulhon pohjalle. Lisää valutetut pavut, suikaloitu sipuli ja anna maustua.

  2. 2

    Leikkaa kurkku ja tomaatit pienemmiksi. Halkaise oliivit, poimi mintunlehdet ja revi salaatti. Sekoita kaikki papujen joukkoon ja viimeistele fetajuustolla.

  3. 3

    Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025