Marjaiset marmeladimakeiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Marjaiset marmeladimakeiset

Marjaiset marmeladimakeiset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info
Marmeladimakeisten valmistus on yksi hauska keino hyödyntää syksyn sadon marjasaalis. Marmeladimakeiset voi tehdä myös valmiista mehusta. Valmista marmeladeja erilaisista mehuista, niin saat näyttävän maku- ja värikirjon.

Ainekset

3 dl
marjamehua tai marjasosetta (esim. Alitalon mansikka- tai omenamehu)
3 dl
hillo-marmeladisokeria
15 g
pektiiniä tai omenapektiiniä (kaupoista ja apteekeista)
2 tl
sitruunan mehua
100 g
erikoishienoa sokeria

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Mittaa kattilaan marjamehu, sokeri, pektiini ja sitruunan mehu. Keitä hiljalleen noin 30 minuuttia. Seos suurustuu noin 20 minuutin kohdalla, joten kannattaa hämmennellä tasaisin väliajoin, ettei seos pala pohjaan.

3 dl
marjamehua tai marjasosetta (esim. Alitalon mansikka- tai omenamehu)
3 dl
hillo-marmeladisokeria
15 g
pektiiniä tai omenapektiiniä (kaupoista ja apteekeista)
2 tl
sitruunan mehua
2

Kaada seos öljytylle leivinpaperille ja jäähdytä huoneenlämmössä. Laita marmeladit jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi hyytymään.

3

Leikkaa öljytyllä veitsellä marmeladeista haluamiasi paloja ja anna kuivua huoneenlämmössä vielä muutama tunti, jotta pinta ei jää liian kosteaksi. Pyöritä marmeladimakeiset erikoishienossa sokerissa ja tarjoile.

100 g
erikoishienoa sokeria

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Kuvat:
TOK
Julkaistu: 17.7.2018
Muokattu: 20.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.