
Marjaiset marmeladimakeiset


Ainekset
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Mittaa kattilaan marjamehu, sokeri, pektiini ja sitruunan mehu. Keitä hiljalleen noin 30 minuuttia. Seos suurustuu noin 20 minuutin kohdalla, joten kannattaa hämmennellä tasaisin väliajoin, ettei seos pala pohjaan.
Kaada seos öljytylle leivinpaperille ja jäähdytä huoneenlämmössä. Laita marmeladit jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi hyytymään.
Leikkaa öljytyllä veitsellä marmeladeista haluamiasi paloja ja anna kuivua huoneenlämmössä vielä muutama tunti, jotta pinta ei jää liian kosteaksi. Pyöritä marmeladimakeiset erikoishienossa sokerissa ja tarjoile.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.