Marsipaanimuffinit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Marsipaanimuffinit

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Munaa
1 1/2 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
3 dl
Vehnäjauhoa
2 tl
Leivinjauhetta
100 g
Voita sulatettuna
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori ja mehu

päälle

1 kpl
Tanko mantelimassaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Levitä pellille paperiset muffinivuoat. Sulata ja jäähdytä voi. Pese sitruuna harjalla ja kuumalla vedellä.Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukkoon vaniljasokeri ja jauhot, joihin olet sekoittanut leivinjauheen.Raasta joukkoon puolen sitruunan ohut, keltainen kuori. Lisää noin 2 rkl sitruunamehua. Sekoita ainekset.Kaada vuoat puolilleen taikinaa. Lisää vuokia, jos tarpeen.Leikkaa jokaisen muffinin päälle vuokaan viipale mantelimassaa.Kypsennä muffineita 225-asteisen uunin keskellä 12-15 minuuttia.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 5.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.