Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Micken Ahvenanmaan pannukakku

Micken Ahvenanmaan pannukakku

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

Pannukakkutaikina

1 dl
vettä
1 3/4 l
täysmaitoa
3 dl
puuroriisiä
1 dl
sokeria
2 tl
kardemummaa
1/2 tl
suolaa
3 kpl
kananmunia
2 rkl
Maizena-jauhoja
voisulaa

Luumukreemi

200 g
kuivattuja luumuja
1 kpl
kanelitankoa
3 dl
vettä
40 g
hillosokeria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Keitä kaikki paitsi kananmunat ja Maizena puuroksi. Vispaa kananmunat ja Maizena-jauho keskenään ja sekoita puuroon. Kaada taikina voideltuun vuokaan, pirskauta pinnalle vähän voisulaa. Paista 160 asteisessa uunissa 40–45 min. Siisti pannukakusta reunat ja leikkaa neliönmuotoisiin annospaloihin.

2

Liota luumuja vedessä n. 2 tuntia. Nosta ne sitten vedestä ja laita kattilaan kanelin, veden ja sokerin kanssa. Anna kiehua n. 20 min, kunnes koostumus alkaa hyytymään. Tarjoile pannukakku luumukreemillä ja kermavaahdolla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 3.5.2021
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.