Voitele puolet silakkafileistä tuorejuustolla, ripottele päälle silputtua tilliä ja mausta suolalla. Nostele loput silakkafileistä toisten fileiden päälle.
Päällystä ritilä foliolla ja voitele se öljyllä. Nosta fileet ritilälle ja savusta noin 20 minuuttia. Koristele tillisilpulla ja tarjoile savustetut silakat esimerkiksi perunamuusin kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
9779
2336
145,3 g
33,8 g
1,0 g
1,0 g
0,3 g
258,0 g
2,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pnt tilliä,
suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli