Mikan savustetut silakat
Ainekset
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Voitele puolet silakkafileistä tuorejuustolla, ripottele päälle silputtua tilliä ja mausta suolalla. Nostele loput silakkafileistä toisten fileiden päälle.
Päällystä ritilä foliolla ja voitele se öljyllä. Nosta fileet ritilälle ja savusta noin 20 minuuttia. Koristele tillisilpulla ja tarjoile savustetut silakat esimerkiksi perunamuusin kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
2336
9779
145,3 g
33,8 g
1,0 g
1,0 g
0,3 g
258,0 g
2,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pnt tilliä,
suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli