Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 360g ramen nuudeleita | |
| 200g porsaan jauhelihaa | |
| Liemi: | |
|---|---|
| 1rkl seesaminöljyä | |
| 1rkl inkivääritahnaa | |
| 1rkl valkosipulitahnaa | |
| 6rk misotahnaa | |
| 2rkl soijakastiketta | |
| 1rkl sokeria | |
| 2rkl kalakastiketta | |
| 1,4l vettä | |
| Päälle: | |
| 3 kpl | kevätsipulia |
| 4 kpl | kananmunaa |
| 4rkl voita | |
| 100g pavun ituja | |
| 4rkl maissinjyviä liemessä | |
| ripaus valkopippuria | |
Keitä kananmunat löysähköksi, 3-4 minuuttia.
Keitä nuudelit ohjeen mukaan. Aseta sivuun odottamaan.
Keitä porsaanjauheliha 1,4l:ssa vettä. Kun liha on kypsää, siivilöi liha keitinvedestä ja ota keitinvesi talteen toiseen kattilaan. Lisää seesamiöljy, inkivääritahna, valkosipulitahna, misotahna, soijakastike, sokeri ja kalakastike kattilaan. Anna seoksen kiehahtaa ja kaada porsaanlihan keitinvesi kattilaan.
Sekoita ja kuumenna liemi.
Jaa nuudelit neljään kulhoon. Kaada päälle höyryävä liemi.
Jaa annosten päälle voi, kevätsipuli, idut, maissinjyvät ja porsaanliha.
Kuori ja halkaise kananmunat. Aseta annosten päälle halkaistut kananmunat. Päälle ripaus valkopippuria ja annos on valmis nautittavaksi.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 360g ramen nuudeleita | |
| 200g porsaan jauhelihaa | |
Liemi: | |
| 1rkl seesaminöljyä | |
| 1rkl inkivääritahnaa | |
| 1rkl valkosipulitahnaa | |
| 6rk misotahnaa | |
| 2rkl soijakastiketta | |
| 1rkl sokeria | |
| 2rkl kalakastiketta | |
| 1,4l vettä | |
Päälle: | |
| 3 kpl | kevätsipulia |
| 4 kpl | kananmunaa |
| 4rkl voita | |
| 100g pavun ituja | |
| 4rkl maissinjyviä liemessä | |
| ripaus valkopippuria | |
Keitä kananmunat löysähköksi, 3-4 minuuttia.
Keitä nuudelit ohjeen mukaan. Aseta sivuun odottamaan.
Keitä porsaanjauheliha 1,4l:ssa vettä. Kun liha on kypsää, siivilöi liha keitinvedestä ja ota keitinvesi talteen toiseen kattilaan. Lisää seesamiöljy, inkivääritahna, valkosipulitahna, misotahna, soijakastike, sokeri ja kalakastike kattilaan. Anna seoksen kiehahtaa ja kaada porsaanlihan keitinvesi kattilaan.
Sekoita ja kuumenna liemi.
Jaa nuudelit neljään kulhoon. Kaada päälle höyryävä liemi.
Jaa annosten päälle voi, kevätsipuli, idut, maissinjyvät ja porsaanliha.
Kuori ja halkaise kananmunat. Aseta annosten päälle halkaistut kananmunat. Päälle ripaus valkopippuria ja annos on valmis nautittavaksi.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.