Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Miso ramen

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

360g ramen nuudeleita
200g porsaan jauhelihaa

Liemi:

1rkl seesaminöljyä
1rkl inkivääritahnaa
1rkl valkosipulitahnaa
6rk misotahnaa
2rkl soijakastiketta
1rkl sokeria
2rkl kalakastiketta
1,4l vettä

Päälle:

3 kpl
kevätsipulia
4 kpl
kananmunaa
4rkl voita
100g pavun ituja
4rkl maissinjyviä liemessä
ripaus valkopippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Keitä kananmunat löysähköksi, 3-4 minuuttia.

2

Keitä nuudelit ohjeen mukaan. Aseta sivuun odottamaan.

3

Keitä porsaanjauheliha 1,4l:ssa vettä. Kun liha on kypsää, siivilöi liha keitinvedestä ja ota keitinvesi talteen toiseen kattilaan. Lisää seesamiöljy, inkivääritahna, valkosipulitahna, misotahna, soijakastike, sokeri ja kalakastike kattilaan. Anna seoksen kiehahtaa ja kaada porsaanlihan keitinvesi kattilaan.

4

Sekoita ja kuumenna liemi.

5

Jaa nuudelit neljään kulhoon. Kaada päälle höyryävä liemi.

6

Jaa annosten päälle voi, kevätsipuli, idut, maissinjyvät ja porsaanliha.

7

Kuori ja halkaise kananmunat. Aseta annosten päälle halkaistut kananmunat. Päälle ripaus valkopippuria ja annos on valmis nautittavaksi.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 18.12.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.