Miso ramen
Miso ramen
Yhteistyössä

Miso ramen

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
360g ramen nuudeleita
200g porsaan jauhelihaa

Liemi:

1rkl seesaminöljyä
1rkl inkivääritahnaa
1rkl valkosipulitahnaa
6rk misotahnaa
2rkl soijakastiketta
1rkl sokeria
2rkl kalakastiketta
1,4l vettä

Päälle:

3 kplkevätsipulia
4 kplkananmunaa
4rkl voita
100g pavun ituja
4rkl maissinjyviä liemessä
ripaus valkopippuria

Valmistus

  1. 1

    Keitä kananmunat löysähköksi, 3-4 minuuttia.

  2. 2

    Keitä nuudelit ohjeen mukaan. Aseta sivuun odottamaan.

  3. 3

    Keitä porsaanjauheliha 1,4l:ssa vettä. Kun liha on kypsää, siivilöi liha keitinvedestä ja ota keitinvesi talteen toiseen kattilaan. Lisää seesamiöljy, inkivääritahna, valkosipulitahna, misotahna, soijakastike, sokeri ja kalakastike kattilaan. Anna seoksen kiehahtaa ja kaada porsaanlihan keitinvesi kattilaan.

  4. 4

    Sekoita ja kuumenna liemi.

  5. 5

    Jaa nuudelit neljään kulhoon. Kaada päälle höyryävä liemi.

  6. 6

    Jaa annosten päälle voi, kevätsipuli, idut, maissinjyvät ja porsaanliha.

  7. 7

    Kuori ja halkaise kananmunat. Aseta annosten päälle halkaistut kananmunat. Päälle ripaus valkopippuria ja annos on valmis nautittavaksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä