Voitele muffinipellin kolot tai vuoraa ne paperisilla muffinivuoilla. Sulata rasva ja anna jäähtyä haaleaksi.
Pese appelsiini hyvin ja raasta kuoren keltainen osa.
Yhdistä kuivat aineet kulhossa. Sekoita appelsiininkuori, maito ja munat jauhoseokseen. Lisää sulatettu rasva ja kääntele taikinaa vain sen verran, että ainekset sekoittuvat. Lisää lopuksi jäiset mustikat.
Jaa taikina vuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa muffinit vastapaistettuina. Sirottele halutessasi tomusokeria pinnalle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
229
958
8,3 g
3,1 g
33,0 g
16,7 g
1,3 g
4,4 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl appelsiininkuorta raastettuna,
(tomusokeria).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli