Mustikkarahka
Ainekset
Valmistus
Vaahdota vaniljakastike sähkövatkaimella.
Sekoita joukkoon rahka ja hieman sulaneet mustikat.
Jaa annoskulhoihin ja murenna pinnalle kaneliässä-keksi tai lisää välipalarahkaan ruis-kauramuroja.
Vinkki: Sulata pakastemustikoita huoneenlämmössä tunti. Kotimaiset marjat ovat sellaisenaan käyttövalmiita.
Vinkki: Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.
Katso lisää Kotimaista-reseptejä täältä:
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
115
484
5,6 g
3,6 g
7,8 g
7,2 g
1,4 g
7,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kotimaista -kaneliässiä tai -ruis-kauramuroja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli