Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Mustikkarahka

Mustikkarahka

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
5 Annosta
Helppo kolmen aineksen mustikkarahka valmistuu hetkessä. Jos syöt rahkan jälkiruokana, murenna pinnalle keksi. Välipalan lisukkeeksi sopivat ruis-kauramurot.

Ainekset

2 1/2 dl
(1 prk) Kotimaista -vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
250 g
(1 prk) Kotimaista -rasvatonta rahkaa
200 g
(1 ps) Kotimaista-mustikoita

lisäksi

Kotimaista -kaneliässiä tai -ruis-kauramuroja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota vaniljakastike sähkövatkaimella.

2 1/2 dl
(1 prk) Kotimaista -vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2

Sekoita joukkoon rahka ja hieman sulaneet mustikat.

250 g
(1 prk) Kotimaista -rasvatonta rahkaa
200 g
(1 ps) Kotimaista-mustikoita
3

Jaa annoskulhoihin ja murenna pinnalle kaneliässä-keksi tai lisää välipalarahkaan ruis-kauramuroja.

Kotimaista -kaneliässiä tai -ruis-kauramuroja

Vinkki: Sulata pakastemustikoita huoneenlämmössä tunti. Kotimaiset marjat ovat sellaisenaan käyttövalmiita.

Vinkki: Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Katso lisää Kotimaista-reseptejä täältä:

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 22.7.2021
Muokattu: 22.7.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

115

484

5,6 g

3,6 g

7,8 g

7,2 g

1,4 g

7,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Kotimaista -kaneliässiä tai -ruis-kauramuroja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli