Ota mutakakku pakkauksesta leikkuulaudalle ja anna sulaa noin 10 minuuttia. Leikkaa kakku hieman jäisenä pieniksi suupaloiksi.
Leikkaa banaani ½ cm:n viipaleiksi. Rouhi suolapähkinät veitsellä.
Pistä banaaniviipale cocktailtikulla mutakakkuun. Valuta päälle kinuskikastiketta ja viimeistele suolapähkinärouheella.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
13
56
0,7 g
0,1 g
1,1 g
0,8 g
0,3 g
0,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(400 g) mutakakku (pakaste),
Kinuskikastiketta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli