Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Myskikurpitsa-vuohenjuustosalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
myskikurpitsa
1 kpl
kurkku
2 kpl
tomaattia
yhden granaattiomenan siemenet
kovaa vuohenjuustoa
sydänsalaattia
oliiviöljyä
suolaa

salaatinkastike:

oliiviöljyä
hunajaa
punaviinietikkaa
yhden appelsiinin raastettu kuori
ruohosipulia
lehtipersiljaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa myskikurpitsasta sentin kokoisia kuutioita. Mausta kurpitsakuutiot oliiviöljyllä ja suolalla ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 7-10 min.

2

Kuutioi tomaatti ja kurkku. Irrota siemenet granaattiomenasta. Revi salaatti. Sekoita salaattiainekset ja höylää vuohenjuustosta reiluja viipaleita salaatin päälle.

3

Sekoita oliiviöljy, punaviinietikka ja hunaja. Tarkista, että maut ovat tasapainossa. Raasta sekaan appelsiinin kuori. Hienonna mukaan myös yrttejä ja sekoita. Tarkista maku. Kaada kastike salaatin päälle.

4

Viimeistele annos tuoreilla yrteillä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 24.10.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.