Myskikurpitsa-vuohenjuustosalaatti
Myskikurpitsa-vuohenjuustosalaatti
Yhteistyössä

Myskikurpitsa-vuohenjuustosalaatti

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplmyskikurpitsa
1 kplkurkku
2 kpltomaattia
yhden granaattiomenan siemenet
kovaa vuohenjuustoa
sydänsalaattia
oliiviöljyä
suolaa

salaatinkastike:

oliiviöljyä
hunajaa
punaviinietikkaa
yhden appelsiinin raastettu kuori
ruohosipulia
lehtipersiljaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa myskikurpitsasta sentin kokoisia kuutioita. Mausta kurpitsakuutiot oliiviöljyllä ja suolalla ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 7-10 min.

  2. 2

    Kuutioi tomaatti ja kurkku. Irrota siemenet granaattiomenasta. Revi salaatti. Sekoita salaattiainekset ja höylää vuohenjuustosta reiluja viipaleita salaatin päälle.

  3. 3

    Sekoita oliiviöljy, punaviinietikka ja hunaja. Tarkista, että maut ovat tasapainossa. Raasta sekaan appelsiinin kuori. Hienonna mukaan myös yrttejä ja sekoita. Tarkista maku. Kaada kastike salaatin päälle.

  4. 4

    Viimeistele annos tuoreilla yrteillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025