Paahdetut viinirypäleet
Paahdetut viinirypäleet
Yhteistyössä

Paahdetut viinirypäleet

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpienehkö punasipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
500 gpunaisia viinirypäleitä
4 rklrypsiöljyä
2 tlbalsamicoa
1 tljuoksevaa hunajaa
muutama oksa timjamia
sormisuolaa, muutama kierros mustapippuria myllystä

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja viipaloi sipulit. Huuhtaise viinirypäleet, kuivaa ja puolita ne.

  2. 2

    Kuullota sipuleita pannulla öljyssä keskilämmöllä muutama minuutti. Lisää rypäleet ja timjamit. Paista noin 10 minuuttia miedohkolla lämmöllä välillä sekoitellen.

  3. 3

    Lisää balsamico ja hunaja. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa ankan tai muiden linturuokien lisäkkeenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä