Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 kpl | pienehkö punasipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 500 g | punaisia viinirypäleitä |
| 4 rkl | rypsiöljyä |
| 2 tl | balsamicoa |
| 1 tl | juoksevaa hunajaa |
| muutama oksa timjamia | |
| sormisuolaa, muutama kierros mustapippuria myllystä |
Kuori ja viipaloi sipulit. Huuhtaise viinirypäleet, kuivaa ja puolita ne.
Kuullota sipuleita pannulla öljyssä keskilämmöllä muutama minuutti. Lisää rypäleet ja timjamit. Paista noin 10 minuuttia miedohkolla lämmöllä välillä sekoitellen.
Lisää balsamico ja hunaja. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa ankan tai muiden linturuokien lisäkkeenä.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | pienehkö punasipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 500 g | punaisia viinirypäleitä |
| 4 rkl | rypsiöljyä |
| 2 tl | balsamicoa |
| 1 tl | juoksevaa hunajaa |
| muutama oksa timjamia | |
| sormisuolaa, muutama kierros mustapippuria myllystä |
Kuori ja viipaloi sipulit. Huuhtaise viinirypäleet, kuivaa ja puolita ne.
Kuullota sipuleita pannulla öljyssä keskilämmöllä muutama minuutti. Lisää rypäleet ja timjamit. Paista noin 10 minuuttia miedohkolla lämmöllä välillä sekoitellen.
Lisää balsamico ja hunaja. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa ankan tai muiden linturuokien lisäkkeenä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.