Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paahdetut viinirypäleet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
pienehkö punasipuli
1 kpl
valkosipulinkynsi
500 g
punaisia viinirypäleitä
4 rkl
rypsiöljyä
2 tl
balsamicoa
1 tl
juoksevaa hunajaa
muutama oksa timjamia
sormisuolaa, muutama kierros mustapippuria myllystä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi sipulit. Huuhtaise viinirypäleet, kuivaa ja puolita ne.

2

Kuullota sipuleita pannulla öljyssä keskilämmöllä muutama minuutti. Lisää rypäleet ja timjamit. Paista noin 10 minuuttia miedohkolla lämmöllä välillä sekoitellen.

3

Lisää balsamico ja hunaja. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa ankan tai muiden linturuokien lisäkkeenä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 4.12.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.