Pähkinä-suklaamuffinit

Suussa sulavissa muffineissa maistuu pähkinä-suklaalevite ja hasselpähkinärouhe. Koristele muffinit rouhituilla suolapähkinöillä.

Ainekset (12 annosta)

MääräAinesosa
100 gmargariinia
1 dlpähkinä-suklaalevitettä
1 kpl(80 g) hasselpähkinärouhetta
3 kplkananmunaa
2 dlsokeria
4 dlvehnäjauhoja
1 dlkaakaojauhetta
2 tlleivinjauhetta

Pinnalle

1 1/2 dlpähkinä-suklaalevitettä
4 rklsuolapähkinöitä

Valmistus

  1. 1

    Sulata rasva kattilassa. Siirrä kattila syrjään. Sekoita joukkoon pähkinä-suklaalevite ja pähkinärouhe. Anna seoksen jäähtyä.Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet munavaahdon joukkoon vuorotellen pähkinä-rasvaseoksen kanssa.Jaa taikina paperisiin muffinivuokiin tai voideltuun ja korppujauhotettuun muffinipeltiin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 20–25 minuuttia. Anna jäähtyä ennen pelliltä irrottamista.Kuorruta muffinit pähkinäsuklaalevitteellä ja koristele rouhituilla suolapähkinöillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä