Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pähkinä-suklaamuffinit

Fork and knife
12 Annosta
Fork and knife
12 Annosta
Suussa sulavissa muffineissa maistuu pähkinä-suklaalevite ja hasselpähkinärouhe. Koristele muffinit rouhituilla suolapähkinöillä.

Ainekset

100 g
Margariinia
1 dl
Pähkinä-suklaalevitettä
1 kpl
(80 g) hasselpähkinärouhetta
3 kpl
Kananmunaa
2 dl
Sokeria
4 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Kaakaojauhetta
2 tl
Leivinjauhetta

Pinnalle

1 1/2 dl
Pähkinä-suklaalevitettä
4 rkl
Suolapähkinöitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata rasva kattilassa. Siirrä kattila syrjään. Sekoita joukkoon pähkinä-suklaalevite ja pähkinärouhe. Anna seoksen jäähtyä.Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet munavaahdon joukkoon vuorotellen pähkinä-rasvaseoksen kanssa.Jaa taikina paperisiin muffinivuokiin tai voideltuun ja korppujauhotettuun muffinipeltiin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 20–25 minuuttia. Anna jäähtyä ennen pelliltä irrottamista.Kuorruta muffinit pähkinäsuklaalevitteellä ja koristele rouhituilla suolapähkinöillä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.