Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 4 kpl | kuhafileitä |
| 4 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | puntti parsaa |
| 50 g | voita |
| 50 g | vehnäjauhoja |
| 5 dl | kermaa |
| 2 rkl | hummerifondia |
| 150 g | jokiravunpyrstöjä |
| ruohosipulia | |
| suolaa | |
| oliiviöljyä |
Leikkaa porkkanat neljään osaan. Katkaise parsasta puinen pää. Laita vuokaan ja mausta suolalla ja oliiviöljyllä. Paahda uunissa 225 asteessa noin 7-8 minuuttia.
Laita kattilaan voi. Kun voi on sulanut, lisää vehnäjauhot. Kun ne ovat sekoittuneet, lisää kerma koko ajan sekoittaen, kunnes kastike saostuu. Lämmitä noin 5 minuuttia ja lisää hummerifondi, ravut, ruohosipuli ja suola.
Paista kuhafilee öljyssä ja ruskistetussa voissa siten, että pinta saa kauniin värin ja kypsyy sisältä.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | kuhafileitä |
| 4 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | puntti parsaa |
| 50 g | voita |
| 50 g | vehnäjauhoja |
| 5 dl | kermaa |
| 2 rkl | hummerifondia |
| 150 g | jokiravunpyrstöjä |
| ruohosipulia | |
| suolaa | |
| oliiviöljyä |
Leikkaa porkkanat neljään osaan. Katkaise parsasta puinen pää. Laita vuokaan ja mausta suolalla ja oliiviöljyllä. Paahda uunissa 225 asteessa noin 7-8 minuuttia.
Laita kattilaan voi. Kun voi on sulanut, lisää vehnäjauhot. Kun ne ovat sekoittuneet, lisää kerma koko ajan sekoittaen, kunnes kastike saostuu. Lämmitä noin 5 minuuttia ja lisää hummerifondi, ravut, ruohosipuli ja suola.
Paista kuhafilee öljyssä ja ruskistetussa voissa siten, että pinta saa kauniin värin ja kypsyy sisältä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.