Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paistettu kuha ja kermainen rapukastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
kuhafileitä
4 kpl
porkkanaa
1 kpl
puntti parsaa
50 g
voita
50 g
vehnäjauhoja
5 dl
kermaa
2 rkl
hummerifondia
150 g
jokiravunpyrstöjä
Ruohosipulia
Suolaa
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa porkkanat neljään osaan. Katkaise parsasta puinen pää. Laita vuokaan ja mausta suolalla ja oliiviöljyllä. Paahda uunissa 225 asteessa noin 7-8 minuuttia.

2

Laita kattilaan voi. Kun voi on sulanut, lisää vehnäjauhot. Kun ne ovat sekoittuneet, lisää kerma koko ajan sekoittaen, kunnes kastike saostuu. Lämmitä noin 5 minuuttia ja lisää hummerifondi, ravut, ruohosipuli ja suola.

3

Paista kuhafilee öljyssä ja ruskistetussa voissa siten, että pinta saa kauniin värin ja kypsyy sisältä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 12.2.2020
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.