Paistettu kuha ja kermainen rapukastike
Paistettu kuha ja kermainen rapukastike
Yhteistyössä

Paistettu kuha ja kermainen rapukastike

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplkuhafileitä
4 kplporkkanaa
1 kplpuntti parsaa
50 gvoita
50 gvehnäjauhoja
5 dlkermaa
2 rklhummerifondia
150 gjokiravunpyrstöjä
ruohosipulia
suolaa
oliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa porkkanat neljään osaan. Katkaise parsasta puinen pää. Laita vuokaan ja mausta suolalla ja oliiviöljyllä. Paahda uunissa 225 asteessa noin 7-8 minuuttia.

  2. 2

    Laita kattilaan voi. Kun voi on sulanut, lisää vehnäjauhot. Kun ne ovat sekoittuneet, lisää kerma koko ajan sekoittaen, kunnes kastike saostuu. Lämmitä noin 5 minuuttia ja lisää hummerifondi, ravut, ruohosipuli ja suola.

  3. 3

    Paista kuhafilee öljyssä ja ruskistetussa voissa siten, että pinta saa kauniin värin ja kypsyy sisältä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä