Paistetut ahvenfileet ja kantarellimuhennos
Paistetut ahvenfileet ja kantarellimuhennos
Yhteistyössä

Paistetut ahvenfileet ja kantarellimuhennos

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
700 gahvenfileitä
voita
suola, pippuri, tilli

Kantarellimuhennos:

400 gkantarelleja
2 rklvoita
1 kplsipuli
3 dlkermaa
1 tlbalsamicoa
1 tldijon-sinappia
1-2 rkl kantarellifondia
suolaa, pippuria

Tilliperunat:

600 gperunoita
voita, tilliä

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna pannu ja lisää iso nokare voita.

  2. 2

    Paista ahvenfileitä tirisevässä voissa, n. 2 minuuttia molemmin puolin.

  3. 3

    Mausta suolalla ja pippurilla. Silppua tilliä pinnalle.

  4. 4

    Hienonna sipuli ja kuullota voissa. Lisää pilkotut kantarellit ja paista kunnes vesi on haihtunut.

  5. 5

    Lisää kerma, fondi, balsamico, sinappi ja anna hautua. Mausta suolalla ja pippurilla.

  6. 6

    Keitä perunat suolatussa vedessä kypsiksi. Valuta kuiviksi.

  7. 7

    Lisää iso nokare voita ja silputtu tilli. Pyöräytä jotta maustuvat kauttaaltaan. Tarjoile heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä