Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paistetut ahvenfileet ja kantarellimuhennos

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
ahvenfileitä
voita
suola, pippuri, tilli

Kantarellimuhennos:

400 g
kantarelleja
2 rkl
voita
1 kpl
sipuli
3 dl
kermaa
1 tl
balsamicoa
1 tl
Dijon-sinappia
1-2 rkl kantarellifondia
suolaa, pippuria

Tilliperunat:

600 g
perunoita
voita, tilliä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuumenna pannu ja lisää iso nokare voita.

2

Paista ahvenfileitä tirisevässä voissa, n. 2 minuuttia molemmin puolin.

3

Mausta suolalla ja pippurilla. Silppua tilliä pinnalle.

4

Hienonna sipuli ja kuullota voissa. Lisää pilkotut kantarellit ja paista kunnes vesi on haihtunut.

5

Lisää kerma, fondi, balsamico, sinappi ja anna hautua. Mausta suolalla ja pippurilla.

6

Keitä perunat suolatussa vedessä kypsiksi. Valuta kuiviksi.

7

Lisää iso nokare voita ja silputtu tilli. Pyöräytä jotta maustuvat kauttaaltaan. Tarjoile heti.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.