Paneng-porsaanfilee pekonipäällysteellä
Paneng-porsaanfilee pekonipäällysteellä
Yhteistyössä

Paneng-porsaanfilee pekonipäällysteellä

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Paneng-porsaanfilee

600 kplg
 porsaanfileetä
1 kplpss santa maria asian spices paneng red curry -mausteseosta
1 kplpkt
 pekonia

soijakastike

4/5 kpldl
 santa maria thai soya sauce -kastiketta
2 kpllimeä
2 kplrkl
 ruskeaa sokeria
1/2 kplpunainen chili
1 kplsalottisipulia
1/2 kplruukku tuoretta korianteria

lisukkeet

1 kplpkt
 santa maria rice noodles -riisinuudeleita

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä uuni 120 asteeseen. Puhdista porsaanfilee ja hiero paneng-mauste sen pintaan. Ruskista porsaanfilee paistinpannulla keskilämmöllä niin, että mausteet eivät pala. Paista porsaanfilee valmiiksi uunissa, kunnes lihaneste on kirkasta, noin 20 minuuttia. Ota filee uunista ja anna lihan hetken levätä. Paista sillä välin pekoni rapeaksi ja valuta ylimääräinen rasva talouspaperille.

  2. 2

    Paloittele salottisipuli pieneksi ja purista lime. Sekoita limen mehu ja sipuli loppujen ainesten kanssa.

  3. 3

    Viipaloi liha. Kaada päälle kastike ja viimeistele pekonilla. Annos tarjoillaan riisinuudelien kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä