Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paneng-porsaanfilee pekonipäällysteellä

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Paneng-porsaanfilee

600 kpl
g
 porsaanfileetä
1 kpl
pss Santa Maria Asian Spices Paneng Red Curry -mausteseosta
1 kpl
pkt
 pekonia

soijakastike

4/5 kpl
dl
 Santa Maria Thai Soya Sauce -kastiketta
2 kpl
limeä
2 kpl
rkl
 ruskeaa sokeria
1/2 kpl
punainen chili
1 kpl
salottisipulia
1/2 kpl
ruukku tuoretta korianteria

lisukkeet

1 kpl
pkt
 Santa Maria Rice Noodles -riisinuudeleita

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 120 asteeseen. Puhdista porsaanfilee ja hiero paneng-mauste sen pintaan. Ruskista porsaanfilee paistinpannulla keskilämmöllä niin, että mausteet eivät pala. Paista porsaanfilee valmiiksi uunissa, kunnes lihaneste on kirkasta, noin 20 minuuttia. Ota filee uunista ja anna lihan hetken levätä. Paista sillä välin pekoni rapeaksi ja valuta ylimääräinen rasva talouspaperille.

2

Paloittele salottisipuli pieneksi ja purista lime. Sekoita limen mehu ja sipuli loppujen ainesten kanssa.

3

Viipaloi liha. Kaada päälle kastike ja viimeistele pekonilla. Annos tarjoillaan riisinuudelien kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 3.3.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.