Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Parmesaanikuorrutettu kirjolohi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 dl
pankomuruja (tai korppujauhoja)
1 dl
raastettua parmesaanijuustoa
1 kpl
hienonnettu valkosipulinkynsi
2 rkl
hienonnettua timjamia
2 rkl
sulatettua voita
n. 800 g kirjolohifileetä
suolaa, mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 220-asteiseksi.

2

Mausta kirjolohifilee suolalla ja pippurilla. Aseta filee uunivuokaan tai pellille.

3

Sekoita pankomurut, parmesaaniraaste, hienonnettu valkosipulinkynsi, timjami ja voisula.

4

Painele kuorrutus kirjolohen pintaan.

5

Paista uunissa n. 12 minuuttia.

6

Tarjoile sitruunalohkojen ja kaalisalaatin kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.