Parmesaanikuorrutettu kirjolohi
Parmesaanikuorrutettu kirjolohi
Yhteistyössä

Parmesaanikuorrutettu kirjolohi

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 dlpankomuruja (tai korppujauhoja)
1 dlraastettua parmesaanijuustoa
1 kplhienonnettu valkosipulinkynsi
2 rklhienonnettua timjamia
2 rklsulatettua voita
n. 800 g kirjolohifileetä
suolaa, mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä uuni 220-asteiseksi.

  2. 2

    Mausta kirjolohifilee suolalla ja pippurilla. Aseta filee uunivuokaan tai pellille.

  3. 3

    Sekoita pankomurut, parmesaaniraaste, hienonnettu valkosipulinkynsi, timjami ja voisula.

  4. 4

    Painele kuorrutus kirjolohen pintaan.

  5. 5

    Paista uunissa n. 12 minuuttia.

  6. 6

    Tarjoile sitruunalohkojen ja kaalisalaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä