Yhteistyössä: Food Market Herkku
Parmesaanikuorrutettu kirjolohi
4 Annosta
Yhteistyössä: Food Market Herkku
Ainekset
Valmistus
1
Lämmitä uuni 220-asteiseksi.
2
Mausta kirjolohifilee suolalla ja pippurilla. Aseta filee uunivuokaan tai pellille.
3
Sekoita pankomurut, parmesaaniraaste, hienonnettu valkosipulinkynsi, timjami ja voisula.
4
Painele kuorrutus kirjolohen pintaan.
5
Paista uunissa n. 12 minuuttia.
6
Tarjoile sitruunalohkojen ja kaalisalaatin kanssa.
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|Muokattu: 12.4.2022
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.