Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 dl | pankomuruja (tai korppujauhoja) |
| 1 dl | raastettua parmesaanijuustoa |
| 1 kpl | hienonnettu valkosipulinkynsi |
| 2 rkl | hienonnettua timjamia |
| 2 rkl | sulatettua voita |
| n. 800 g kirjolohifileetä | |
| suolaa, mustapippuria |
Lämmitä uuni 220-asteiseksi.
Mausta kirjolohifilee suolalla ja pippurilla. Aseta filee uunivuokaan tai pellille.
Sekoita pankomurut, parmesaaniraaste, hienonnettu valkosipulinkynsi, timjami ja voisula.
Painele kuorrutus kirjolohen pintaan.
Paista uunissa n. 12 minuuttia.
Tarjoile sitruunalohkojen ja kaalisalaatin kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 dl | pankomuruja (tai korppujauhoja) |
| 1 dl | raastettua parmesaanijuustoa |
| 1 kpl | hienonnettu valkosipulinkynsi |
| 2 rkl | hienonnettua timjamia |
| 2 rkl | sulatettua voita |
| n. 800 g kirjolohifileetä | |
| suolaa, mustapippuria |
Lämmitä uuni 220-asteiseksi.
Mausta kirjolohifilee suolalla ja pippurilla. Aseta filee uunivuokaan tai pellille.
Sekoita pankomurut, parmesaaniraaste, hienonnettu valkosipulinkynsi, timjami ja voisula.
Painele kuorrutus kirjolohen pintaan.
Paista uunissa n. 12 minuuttia.
Tarjoile sitruunalohkojen ja kaalisalaatin kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.