Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| Pohja: | |
|---|---|
| 2 1/2 dl | kädenlämpöistä vettä |
| 3/4 tl | suolaa |
| 25 g | hiivaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| ripaus sokeria | |
| 7-8 dl vehnäjauhoja “00” | |
| Täyte: | |
| 2 kpl | prk cantadou-piparjuurituorejuustoa |
| 2 kpl | mozzarella di bufalaa |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 300 g | kylmäsavulohta |
| nippu vihreää parsaa | |
| sormisuolaa, mustapippuria | |
| sitruuna | |
Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja sokeri. Lisää jauhoja desi kerrallaan, ensin sekoittaen, sitten vaivaten. Kun olet lisännyt 5 dl jauhoja, vaivaa joukkoon oliiviöljy.Laita taikina kohoamaan lämpimään paikkaan, suojaa kulho puhtaalla keittiöpyyhkeellä.
Kauli pizzapohja ohueksi pellin kokoiseksi levyksi tai kahdeksi pyöreäksi pizzapohjaksi.
Levitä pohjalle huoneenlämpöinen Cantadou-juusto ja ohueksi viipaloitu mozzarella.
Höylää parsat ohuesti pituussuunnassa. Lisää parsasuikaleiden joukkoon oliiviöljyä ja mausta sormisuolalla ja mustapippurilla. Levitä parsat pizzan päälle.
Paista 240-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
Juuri ennen tarjoilua pirskota pizzalle puolikkaan sitruunan mehu ja aseta kylmäsavulohiviipaleet kevyesti pizzan päälle.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
Pohja: | |
| 2 1/2 dl | kädenlämpöistä vettä |
| 3/4 tl | suolaa |
| 25 g | hiivaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| ripaus sokeria | |
| 7-8 dl vehnäjauhoja “00” | |
Täyte: | |
| 2 kpl | prk cantadou-piparjuurituorejuustoa |
| 2 kpl | mozzarella di bufalaa |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| 300 g | kylmäsavulohta |
| nippu vihreää parsaa | |
| sormisuolaa, mustapippuria | |
| sitruuna | |
Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja sokeri. Lisää jauhoja desi kerrallaan, ensin sekoittaen, sitten vaivaten. Kun olet lisännyt 5 dl jauhoja, vaivaa joukkoon oliiviöljy.Laita taikina kohoamaan lämpimään paikkaan, suojaa kulho puhtaalla keittiöpyyhkeellä.
Kauli pizzapohja ohueksi pellin kokoiseksi levyksi tai kahdeksi pyöreäksi pizzapohjaksi.
Levitä pohjalle huoneenlämpöinen Cantadou-juusto ja ohueksi viipaloitu mozzarella.
Höylää parsat ohuesti pituussuunnassa. Lisää parsasuikaleiden joukkoon oliiviöljyä ja mausta sormisuolalla ja mustapippurilla. Levitä parsat pizzan päälle.
Paista 240-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
Juuri ennen tarjoilua pirskota pizzalle puolikkaan sitruunan mehu ja aseta kylmäsavulohiviipaleet kevyesti pizzan päälle.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.