Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja sokeri. Lisää jauhoja desi kerrallaan, ensin sekoittaen, sitten vaivaten. Kun olet lisännyt 5 dl jauhoja, vaivaa joukkoon oliiviöljy.Laita taikina kohoamaan lämpimään paikkaan, suojaa kulho puhtaalla keittiöpyyhkeellä.
Kauli pizzapohja ohueksi pellin kokoiseksi levyksi tai kahdeksi pyöreäksi pizzapohjaksi.
Levitä pohjalle huoneenlämpöinen Cantadou-juusto ja ohueksi viipaloitu mozzarella.
Höylää parsat ohuesti pituussuunnassa. Lisää parsasuikaleiden joukkoon oliiviöljyä ja mausta sormisuolalla ja mustapippurilla. Levitä parsat pizzan päälle.
Paista 240-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
Juuri ennen tarjoilua pirskota pizzalle puolikkaan sitruunan mehu ja aseta kylmäsavulohiviipaleet kevyesti pizzan päälle.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.