Sekoita vehnäjauho, ruokasooda ja suola keskenään.
Vatkaa eri kulhossa lastalla pehmeä voi, sokeri, fariinisokeri ja kananmuna notkeaksi tahnaksi.
Yhdistä jauhosekoitus, suklaarouhe, pähkinärouhe ja voi-sokerisekoitus.
Lusikoi leivinpaperille ruokalusikalla nokareita tasaisin välein.
Paista 175-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia. Anna jäähtyä
Notkista jäätelöä jääkaapissa n. ½ h.
Lusikoi kahden keksin väliin n ½ dl jäätelöä.
Jäätelöreunan voi pyöritellä esim. suklaa- tai pähkinärouheessaa tai nonparelleissa.
Säilytä pakastimessa, jollet tarjoile heti.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.