Sulata paisti hitaasti. Kuivaa lihan pinta. Ruskista padassa. Tee terävällä veitsellä ”taskuja” paistin yläpintaan ja työnnä valkosipulinlohkoja taskuihin. Suolaa ja pippuroi paisti. Laita paistomittari paistin paksuimpaan kohtaan niin, ettei se kosketa putkiluuta. Kypsennä paisti mielellään samassa padassa, jossa ruskistit sen. Kaada kermakahvi pataan ja lisää joukkoon 4-5 tuoretta rosmariininoksaa. Nosta pata uuniin ja valele paistia silloin tällöin kermakahviliemellä. Kypsennä liha 70-75-asteiseksi.
Anna paistin levätä foliopaketissa sillä aikaa, kun valmistat kastikkeen. Siivilöi liemi ja suurusta se maizenajauhoilla. Tarjoa kuuman paistin kera pieniä paistettuja perunoita tai hasselbackanperunoita, höyrytettyä parsakaalia ja hyytelöa sekä kermakastiketta.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.