Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 20 kpl | karitsan kruunukyljystä, 5 kpl/henkilö |
| Persillade | |
|---|---|
| 1 kpl | ruukku tuoretta persiljaa |
| 1/2 tl | rosmariinia |
| 1/2 kpl | ruukkua timjamia |
| 1 1/2 dl | neitsytoliiviöljyä |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 2 tl | pestokastiketta |
| 100 g | eilistä maalaisleipää |
Ruskista kyljykset tilkassa öljyä nopeasti molemmilta puolilta.
Asettele pellille leivinpaperin päälle vieri viereen.
Sekoita kuorruteainekset monitoimikoneessa.
Silppua yrtit ja valkosipuli valmiiksi ja laita sitten kaikki ainekset kerralla kulhoon. Sekoita tasaiseksi massaksi.
Seoksen pitää olla paksu ja koossa pysyvä, voit säätää paksuutta öljyllä.
Levitä kuorrutetta kyljyksille reilusti, noin runsaan teelusikallisen verran.
Kuumenna uunin grillivastukset 225-asteisiksi. Kypsennä kyljyksiä grillivastuksen alla 3 minuuttia.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 20 kpl | karitsan kruunukyljystä, 5 kpl/henkilö |
Persillade | |
| 1 kpl | ruukku tuoretta persiljaa |
| 1/2 tl | rosmariinia |
| 1/2 kpl | ruukkua timjamia |
| 1 1/2 dl | neitsytoliiviöljyä |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 2 tl | pestokastiketta |
| 100 g | eilistä maalaisleipää |
Ruskista kyljykset tilkassa öljyä nopeasti molemmilta puolilta.
Asettele pellille leivinpaperin päälle vieri viereen.
Sekoita kuorruteainekset monitoimikoneessa.
Silppua yrtit ja valkosipuli valmiiksi ja laita sitten kaikki ainekset kerralla kulhoon. Sekoita tasaiseksi massaksi.
Seoksen pitää olla paksu ja koossa pysyvä, voit säätää paksuutta öljyllä.
Levitä kuorrutetta kyljyksille reilusti, noin runsaan teelusikallisen verran.
Kuumenna uunin grillivastukset 225-asteisiksi. Kypsennä kyljyksiä grillivastuksen alla 3 minuuttia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.