Persillade-kuorrutetut karitsankyljykset
Persillade-kuorrutetut karitsankyljykset
Yhteistyössä

Persillade-kuorrutetut karitsankyljykset

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
20 kplkaritsan kruunukyljystä, 5 kpl/henkilö

Persillade

1 kplruukku tuoretta persiljaa
1/2 tlrosmariinia
1/2 kplruukkua timjamia
1 1/2 dlneitsytoliiviöljyä
1 kplvalkosipulinkynsi
2 tlpestokastiketta
100 geilistä maalaisleipää

Valmistus

  1. 1

    Ruskista kyljykset tilkassa öljyä nopeasti molemmilta puolilta.

  2. 2

    Asettele pellille leivinpaperin päälle vieri viereen.

  3. 3

    Sekoita kuorruteainekset monitoimikoneessa.

  4. 4

    Silppua yrtit ja valkosipuli valmiiksi ja laita sitten kaikki ainekset kerralla kulhoon. Sekoita tasaiseksi massaksi.

  5. 5

    Seoksen pitää olla paksu ja koossa pysyvä, voit säätää paksuutta öljyllä.

  6. 6

    Levitä kuorrutetta kyljyksille reilusti, noin runsaan teelusikallisen verran.

  7. 7

    Kuumenna uunin grillivastukset 225-asteisiksi. Kypsennä kyljyksiä grillivastuksen alla 3 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025