Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Persillade-kuorrutetut karitsankyljykset

Persillade-kuorrutetut karitsankyljykset

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

20 kpl
karitsan kruunukyljystä, 5 kpl/henkilö

Persillade

1 kpl
ruukku tuoretta persiljaa
1/2 tl
rosmariinia
1/2 kpl
ruukkua timjamia
1 1/2 dl
neitsytoliiviöljyä
1 kpl
valkosipulinkynsi
2 tl
pestokastiketta
100 g
eilistä maalaisleipää

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Ruskista kyljykset tilkassa öljyä nopeasti molemmilta puolilta.

2

Asettele pellille leivinpaperin päälle vieri viereen.

3

Sekoita kuorruteainekset monitoimikoneessa.

4

Silppua yrtit ja valkosipuli valmiiksi ja laita sitten kaikki ainekset kerralla kulhoon. Sekoita tasaiseksi massaksi.

5

Seoksen pitää olla paksu ja koossa pysyvä, voit säätää paksuutta öljyllä.

6

Levitä kuorrutetta kyljyksille reilusti, noin runsaan teelusikallisen verran.

7

Kuumenna uunin grillivastukset 225-asteisiksi. Kypsennä kyljyksiä grillivastuksen alla 3 minuuttia.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.