Peruna-broilericaesar | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Peruna-broilericaesar

Peruna-broilericaesar

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jäikö eiliseltä broileria ja keitettyjä perunoita? Mausta perunat kaupan valmiilla caesarkastikkeella, lisää kasviksia ja sekoita ruokaisa broilerisalaatti.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kg
Perunoita keitettynä
4 rkl
Caesarsalaattikastiketta
300 g
Kypsää broileria
1 kpl
Avomaankurkku tai ½ tuorekurkkua
1 kpl
Omena
1 kpl
Avokado
1 kpl
Ruukku rucolaa
2 dl
Herneitä (pakaste)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori perunat tarvittaessa ja leikkaa ne kuutioiksi. Sekoita salaattikastike perunoihin.

1 kg
Perunoita keitettynä
4 rkl
Caesarsalaattikastiketta
2

Poista broilerista nahka ja luut tarvittaessa, revi liha suupaloiksi. Huuhtele ja kuutioi kurkku. Pese ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi. Halkaise avokado ja poista kivi. Kaapaise hedelmäliha kuoresta lusikalla ja leikkaa viipaleiksi. Huuhtele rucola ja taputtele talouspaperilla kuivaksi.

300 g
Kypsää broileria
1 kpl
Avomaankurkku tai ½ tuorekurkkua
1 kpl
Omena
1 kpl
Avokado
1 kpl
Ruukku rucolaa
3

Sekoita broileri, kurkku, omena ja herneet perunoiden joukkoon. Kaada seos salaattivadille. Lisää avokadot ja rucola.

2 dl
Herneitä (pakaste)
4

Vinkki: Voit korvata broilerin paistetulla lohella tai tofulla.

Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 8.7.2018
Muokattu: 15.11.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1747

417

14,0 g

1,8 g

47,0 g

7,8 g

6,8 g

20,5 g

0,8 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli