Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Peruna ja kylmäsavukirjolohitäyte

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

n. 800 g kiinteää perunaa

Täyte:

1 kpl
maustekurkku kuutioina
1 kpl
omena raastettuna
2 rkl
kapriksia
1/2 dl
persiljaa silputtuna
1/2 dl
ruohosipulia silputtuna
1/2 rkl
piparjuuritahnaa
1 rkl
dijonsinappia
1 dl
kermaviiliä
1 dl
ranskankermaa
200 g
kylmäsavukirjolohta

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Keitä kuoritut perunat kypsiksi.

2

Sekoita täytteen ainekset ja aseta jääkaappiin odottamaan.

3

Suikaloi kylmäsavukirjolohi.

4

Halkaise perunat lautasella. Lusikoi täytettä ja asettele kylmäsavukirjolohta annosten päälle.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 23.8.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.