Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja murskaa valkosipuli ja sekoita se rasvan joukkoon. Voitele valkosipulivoilla irtopohjainen kakkuvuoka. Sulata ja valuta pakastepinaatti. Sulata perunoita sen verran, että ne irtoavat toisistaan. Vatkaa kananmunat, ranskankerma ja tuorejuusto keskenään. Sekoita joukkoon pinaatti ja juustoraaste. Hienonna yrtit ja lisää seokseen. Mausta suolalla, pippureilla ja muskottipähkinällä. Peitä vuoan pohja perunakerroksella, levitä sen päälle tasaisesti pinaattiseosta. Jatka kerroksittain, päällimmäiseksi perunakerros. Peitä vuoka foliolla. Kypsennä uunin alatasolla noin tunti, kunnes gratiini on kypsä ja kiinteä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.