Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pikku appenzellerquichet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

125 g
kylmää voita kuutioina
3 dl
vehnäjauhoja
1/2 tl
suolaa
3 rkl
kylmää vettä
vehnäjauhoja kaulimiseen

Täyte:

200 g
appenzellerjuustoa raastettuna
150 g
saunapalvikinkkua pieninä kuutioina
3 kpl
kananmunaa
2 dl
maitoa
2 dl
ruokakermaa
suola, pippuri

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Nypi rasva jauhojen ja suolan joukkoon ‒ tai käytä monitoimikonetta.

2

Lisää vesi 1 rkl kerrallaan ja kokoa taikinasta pallo.

3

Kääri tuorekelmuun ja aseta jääkaappiin tunniksi.

4

Kauli taikinapohja jauhotulla alustalla. Leikkaa n. 10 x 10 cm neliöitä.

5

Painele taikinapohjat muffinipellin muotteihin.

6

Lisää juustoraastetta ja palvikinkkua jokaiseen muottiin.

7

Vatkaa maito, kerma, kananmuna ja mausteet.

8

Kaada jokaiseen muottiin munamaitoseosta.

9

Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.

10

Koristele esim. viikunoilla ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.