Pikku appenzellerquichet
Pikku appenzellerquichet
Yhteistyössä

Pikku appenzellerquichet

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
125 gkylmää voita kuutioina
3 dlvehnäjauhoja
1/2 tlsuolaa
3 rklkylmää vettä
vehnäjauhoja kaulimiseen

Täyte:

200 gappenzellerjuustoa raastettuna
150 gsaunapalvikinkkua pieninä kuutioina
3 kplkananmunaa
2 dlmaitoa
2 dlruokakermaa
suola, pippuri

Valmistus

  1. 1

    Nypi rasva jauhojen ja suolan joukkoon ‒ tai käytä monitoimikonetta.

  2. 2

    Lisää vesi 1 rkl kerrallaan ja kokoa taikinasta pallo.

  3. 3

    Kääri tuorekelmuun ja aseta jääkaappiin tunniksi.

  4. 4

    Kauli taikinapohja jauhotulla alustalla. Leikkaa n. 10 x 10 cm neliöitä.

  5. 5

    Painele taikinapohjat muffinipellin muotteihin.

  6. 6

    Lisää juustoraastetta ja palvikinkkua jokaiseen muottiin.

  7. 7

    Vatkaa maito, kerma, kananmuna ja mausteet.

  8. 8

    Kaada jokaiseen muottiin munamaitoseosta.

  9. 9

    Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.

  10. 10

    Koristele esim. viikunoilla ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025