Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pippuripihvi, valkosipuliperunoita ja paahdettua broccoliinia

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
pihviä naudan ulkofileetä
800 g
perunoita
5 kpl
valkosipulinkynsiä
5 dl
kuohukermaa
200 g
broccolinia
pippurikastiketta
Gruyère-juustoa raastettuna
Dijon-sinappia
erilaisia pippureita, suolaa
oliiviöljyä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Aloita valkosipuliperunoista. Kuori perunat ja leikkaa niistä kapeita viipaleita. Hienonna valkosipulinkynnet. Kasaa perunaviipaleet, valkosipuli ja suolaa kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

2

Kaada kerma uunivuokaan ainesten päälle ja ripottele lopuksi Gruyère-raastetta pinnalle tasaisesti. Paista 200-asteisessa uunissa n. 40-60 min. Anna valkosipuliperunoiden vetäytyä n. 45 min. ennen tarjoilua.

3

Poista broccolineista kanta. Pyöräytä oliiviöljyssä ja suolaa, nosta broccolinit uunivuokaan tai pellille. Paahda 240-asteisessa uunissa kypsäksi noin 5 min.

4

Murskaa pippurit morttelissa. Valele pihvien reunat Dijon-sinapilla ja pippurisekoituksella. Lisää kuumalle pannulle voita tai öljyä ja paista 2-3 min. per puoli, riippuen pihvin paksuudesta ja halutusta kypsyysasteesta. Anna lihan vetäytyä hetki.

5

Lämmitä pippurikastike kattilassa. Kokoa annos ja tarjoile heti.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 18.11.2019
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.