Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Prosciuttoon käärityt kampasimpukat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

16 kpl
kampasimpukanlihaa
8 kpl
siivua prosciuttoa (crudo)
suolaa, pippuria
n. 800 g vihreää parsaa
suolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuivaa sulatetut kampasimpukat talouspaperilla. Ripottele niille kevyesti suolaa ja pippuria.

2

Kääri puolikas prosciuttosiivu tiiviisti kampasimpukan ympäri.

3

Grillaa kuumassa grillissä n. 2 minuttia per puoli.

4

Tarjoile keitetyn parsan ja sitruuna-aiolin kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.