Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 16 kpl | kampasimpukanlihaa |
| 8 kpl | siivua prosciuttoa (crudo) |
| suolaa, pippuria | |
| n. 800 g vihreää parsaa | |
| suolaa |
Kuivaa sulatetut kampasimpukat talouspaperilla. Ripottele niille kevyesti suolaa ja pippuria.
Kääri puolikas prosciuttosiivu tiiviisti kampasimpukan ympäri.
Grillaa kuumassa grillissä n. 2 minuttia per puoli.
Tarjoile keitetyn parsan ja sitruuna-aiolin kanssa.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 16 kpl | kampasimpukanlihaa |
| 8 kpl | siivua prosciuttoa (crudo) |
| suolaa, pippuria | |
| n. 800 g vihreää parsaa | |
| suolaa |
Kuivaa sulatetut kampasimpukat talouspaperilla. Ripottele niille kevyesti suolaa ja pippuria.
Kääri puolikas prosciuttosiivu tiiviisti kampasimpukan ympäri.
Grillaa kuumassa grillissä n. 2 minuttia per puoli.
Tarjoile keitetyn parsan ja sitruuna-aiolin kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.