Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 1 kpl | pkt nyhtökauraa |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | juoksevaa hunajaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | punaviinietikkaa |
| 150 g | rukolaa |
| 1 dl | saksanpähkinöitä |
| 150 g | vuohenjuustoa |
| n. 1 kg punajuuria | |
| pari oksaa timjamia | |
| oliiviöljy | |
| suola, pippuri |
Kuori punajuuret (huom, värjäävät vahvasti). Leikkaa lohkoiksi.
Lämmitä pannulla öljyä, lisää punajuuret ja paista n. 5 minuuttia. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja timjaminoksat. Jatka paistamista, kunnes punajuuret ovat kypsiä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Poista timjaminoksat ja lisää hunaja.
Paista toisella pannulla nyhtökaura tilkassa öljyä. Mausta pippurilla.
Sekoita kulhon pohjalle oliiviöljyä ja punaviinietikkaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää rukola ja saksanpähkinät.
Asettele laakealle vadille ruokolasalaatti. Lisää punajuuret ja murusta vuohenjuusto. Tarjoile haaleana.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | pkt nyhtökauraa |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 2 rkl | juoksevaa hunajaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | punaviinietikkaa |
| 150 g | rukolaa |
| 1 dl | saksanpähkinöitä |
| 150 g | vuohenjuustoa |
| n. 1 kg punajuuria | |
| pari oksaa timjamia | |
| oliiviöljy | |
| suola, pippuri |
Kuori punajuuret (huom, värjäävät vahvasti). Leikkaa lohkoiksi.
Lämmitä pannulla öljyä, lisää punajuuret ja paista n. 5 minuuttia. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja timjaminoksat. Jatka paistamista, kunnes punajuuret ovat kypsiä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Poista timjaminoksat ja lisää hunaja.
Paista toisella pannulla nyhtökaura tilkassa öljyä. Mausta pippurilla.
Sekoita kulhon pohjalle oliiviöljyä ja punaviinietikkaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää rukola ja saksanpähkinät.
Asettele laakealle vadille ruokolasalaatti. Lisää punajuuret ja murusta vuohenjuusto. Tarjoile haaleana.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.