Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuuri-Nyhtökaurasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
pkt nyhtökauraa
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
juoksevaa hunajaa
3 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
punaviinietikkaa
150 g
rukolaa
1 dl
saksanpähkinöitä
150 g
vuohenjuustoa
n. 1 kg punajuuria
pari oksaa timjamia
oliiviöljy
suola, pippuri

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori punajuuret (huom, värjäävät vahvasti). Leikkaa lohkoiksi.

2

Lämmitä pannulla öljyä, lisää punajuuret ja paista n. 5 minuuttia. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja timjaminoksat. Jatka paistamista, kunnes punajuuret ovat kypsiä. Mausta suolalla ja pippurilla.

3

Poista timjaminoksat ja lisää hunaja.

4

Paista toisella pannulla nyhtökaura tilkassa öljyä. Mausta pippurilla.

5

Sekoita kulhon pohjalle oliiviöljyä ja punaviinietikkaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää rukola ja saksanpähkinät.

6

Asettele laakealle vadille ruokolasalaatti. Lisää punajuuret ja murusta vuohenjuusto. Tarjoile haaleana.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 23.8.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.