Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 2 kpl | shalottisipulia |
| 4 kpl | herkkusientä |
| 1/4 dl | punaviinietikkaa |
| 2 dl | punaviinia |
| 1/2 l | demi-glace kastiketta |
| 1 dl | silputtua persiljaa |
| (3 palaa naudan ydinluuta) |
Kuori sipulit ja siivuta sipulit ja herkkusienet.
Ruskista kasvikset kasarissa ja kaada joukkoon viinietikka.
Lisää punaviini joukkoon ja hauduta kunnes jäljellä on noin puolet.
Lisää Demi-glace ja hauduta vielä hetki. Lisää joukkoon persilja ja (luut) ja siirrä liedeltä siivuun maustumaan noin 5 minuutiksi.
Siivilöi kastike ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | shalottisipulia |
| 4 kpl | herkkusientä |
| 1/4 dl | punaviinietikkaa |
| 2 dl | punaviinia |
| 1/2 l | demi-glace kastiketta |
| 1 dl | silputtua persiljaa |
| (3 palaa naudan ydinluuta) |
Kuori sipulit ja siivuta sipulit ja herkkusienet.
Ruskista kasvikset kasarissa ja kaada joukkoon viinietikka.
Lisää punaviini joukkoon ja hauduta kunnes jäljellä on noin puolet.
Lisää Demi-glace ja hauduta vielä hetki. Lisää joukkoon persilja ja (luut) ja siirrä liedeltä siivuun maustumaan noin 5 minuutiksi.
Siivilöi kastike ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.