Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punaviinikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
shalottisipulia
4 kpl
herkkusientä
1/4 dl
punaviinietikkaa
2 dl
punaviinia
1/2 l
demi-glace kastiketta
1 dl
silputtua persiljaa
(3 palaa naudan ydinluuta)

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kuori sipulit ja siivuta sipulit ja herkkusienet.

2

Ruskista kasvikset kasarissa ja kaada joukkoon viinietikka.

3

Lisää punaviini joukkoon ja hauduta kunnes jäljellä on noin puolet.

4

Lisää Demi-glace ja hauduta vielä hetki. Lisää joukkoon persilja ja (luut) ja siirrä liedeltä siivuun maustumaan noin 5 minuutiksi.

5

Siivilöi kastike ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.