
Puolukka-inkiväärijuustokakut laseissa


Ainekset
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Sulata voi ja murskaa seitsemän piparkakkua. Sekoita voi ja piparkakkumurska ja painele kahden lasin pohjalle.
Murskaa puolukat pienessä kulhossa ja sekoita joukkoon 3 rkl sokeria. Vispaa kerma ja loppu sokeri kiinteäksi vaahdoksi. Riko tuorejuuston rakenne erillisessä kulhossa ja sekoita kermavaahtoon.
Lisää vaahtoon raastettu inkivääri. Nosta piparkakkupohjan päälle ensin puolukoita, sitten tuorejuustovaahtoa ja lopuksi koristeeksi tuoreita puolukoita ja murustettuja keksejä. Voit valmistaa puolukka-inkiväärijuustokakut hyvissä ajoin ennen tarjoamista ja laittaa jääkaappiin odottamaan.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
371
1552
13,0 g
7,5 g
58,5 g
50,5 g
1,0 g
3,5 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,75 dl kermaa,
1 tl raastettua inkivääriä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli