Mittaa kattilaan kaikki muut aineet paitsi puolukka. Keitä noin 3 minuuttia.
Lisää joukkoon puolukat ja anna kiehua noin 3 minuuttia. Riko puolukoiden rakennetta hieman haarukalla.
Annostele seos puhtaaseen lasipurkkiin. Sulje kansi ja säilytä jääkaapissa. Puolukkasose on valmis nautittavaksi jo seuraavana päivänä.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
259
1084
3,0 g
—
47,0 g
44,0 g
13,0 g
3,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
200 g muscovadosokeria,
sitruunankuori,
2 kpl tähtianista,
ripaus suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli