Puolukkasose - Yhteishyvä

Puolukkasose

Puolukkasose
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Syksy tuo puolukat ruokapöytään. Puolukat kannattaa säilöä, jotta voit nauttia syksyn herkuista pidempään. Tässä maukkaassa reseptissä puolukat saavat aromaattisen käsittelyn, joka tukee puolukan omaa makumaailmaa. Nauti puolukkasose lettujen, lihapadan tai kaalikääryleiden kera.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
puolukkaa
200 g
muscovadosokeria
1 dl
puolukka- tai marjamehua
sitruunankuori
2 kpl
tähtianista
ripaus suolaa

Näin teet

1

Mittaa kattilaan kaikki muut aineet paitsi puolukka. Keitä noin 3 minuuttia.

sitruunankuori
2 kpl
tähtianista
ripaus suolaa
200 g
muscovadosokeria
1 dl
puolukka- tai marjamehua
2

Lisää joukkoon puolukat ja anna kiehua noin 3 minuuttia. Riko puolukoiden rakennetta hieman haarukalla.

500 g
puolukkaa
3

Annostele seos puhtaaseen lasipurkkiin. Sulje kansi ja säilytä jääkaapissa. Puolukkasose on valmis nautittavaksi jo seuraavana päivänä.

Kuvat
TOK
Julkaistu: 16.11.2018
Muokattu: 16.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja47 g47 g
Proteiinia3 g3 g
Rasvaa3 g3 g
Kuituja13 g13 g
Energiaa kj1084 1084
Energiaa kcal259 259

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 200 g muscovadosokeria

  • sitruunankuori

  • 2 kpl tähtianista

  • ripaus suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja47 g47 g
Proteiinia3 g3 g
Rasvaa3 g3 g
Kuituja13 g13 g
Energiaa kj1084 1084
Energiaa kcal259 259

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 200 g muscovadosokeria

  • sitruunankuori

  • 2 kpl tähtianista

  • ripaus suolaa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.