Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raparperi-mansikkahilloke

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
tuoreita mansikoita
300 g
tuoretta raparperia, pieninä paloina
1 kpl
sitruunan raastettu kuori
1 dl
palmusokeria tai vaaleaa muscovadosokeria
1 dl
sitruunalikööriä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Laita mansikat, raparperipalat sitruunakuoren ja sokerin kera matalaan uunia kestävään vuokaan. Nosta 200-asteiseen uuniin 10 minuutiksi, kunnes sokeri on sulanut ja sekoittunut muodostuneen mehun joukkoon.

2

Poista uunista ja kaada sitruunalikööri päälle.

3

Tarjoa haaleat raparperimansikat vaniljajäätelön ja kauralastujen kera.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.