Yhteistyössä: Food Market Herkku


Nappaa talteen!
| 500 g | tuoreita mansikoita |
| 300 g | tuoretta raparperia, pieninä paloina |
| 1 kpl | sitruunan raastettu kuori |
| 1 dl | palmusokeria tai vaaleaa muscovadosokeria |
| 1 dl | sitruunalikööriä |
Laita mansikat, raparperipalat sitruunakuoren ja sokerin kera matalaan uunia kestävään vuokaan. Nosta 200-asteiseen uuniin 10 minuutiksi, kunnes sokeri on sulanut ja sekoittunut muodostuneen mehun joukkoon.
Poista uunista ja kaada sitruunalikööri päälle.
Tarjoa haaleat raparperimansikat vaniljajäätelön ja kauralastujen kera.


Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | tuoreita mansikoita |
| 300 g | tuoretta raparperia, pieninä paloina |
| 1 kpl | sitruunan raastettu kuori |
| 1 dl | palmusokeria tai vaaleaa muscovadosokeria |
| 1 dl | sitruunalikööriä |
Laita mansikat, raparperipalat sitruunakuoren ja sokerin kera matalaan uunia kestävään vuokaan. Nosta 200-asteiseen uuniin 10 minuutiksi, kunnes sokeri on sulanut ja sekoittunut muodostuneen mehun joukkoon.
Poista uunista ja kaada sitruunalikööri päälle.
Tarjoa haaleat raparperimansikat vaniljajäätelön ja kauralastujen kera.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.