Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Raparperi-mansikkahilloke

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gtuoreita mansikoita
300 gtuoretta raparperia, pieninä paloina
1 kplsitruunan raastettu kuori
1 dlpalmusokeria tai vaaleaa muscovadosokeria
1 dlsitruunalikööriä

Valmistus

  1. 1

    Laita mansikat, raparperipalat sitruunakuoren ja sokerin kera matalaan uunia kestävään vuokaan. Nosta 200-asteiseen uuniin 10 minuutiksi, kunnes sokeri on sulanut ja sekoittunut muodostuneen mehun joukkoon.

  2. 2

    Poista uunista ja kaada sitruunalikööri päälle.

  3. 3

    Tarjoa haaleat raparperimansikat vaniljajäätelön ja kauralastujen kera.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä