Ei kuvaa
Ei kuvaa
Yhteistyössä

Raparperi-valkosuklaavispipuuro

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
6 dlvettä
400 graparperipaloja
250 gsokeria
120 gmannasuurimoita
100 gvalkosuklaa

Valmistus

  1. 1

    Kiehauta vesi, raparperit ja sokeri.

  2. 2

    Vatkaa sekaan mannasuurimot.

  3. 3

    Keitä miedolla lämmöllä 10 min.

  4. 4

    Nosta kattila liedeltä ja vatkaa sekaan valkosuklaa.

  5. 5

    Anna jäähtyä kylmässä vähintään 3 tuntia.

  6. 6

    Vatkaa puuro kuohkeaksi.

  7. 7

    Tarjoile paahdetun valkosuklaan ja raparperiliemen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Yhteishyvä
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä