Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raparperi-valkosuklaavispipuuro

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

6 dl
vettä
400 g
raparperipaloja
250 g
sokeria
120 g
mannasuurimoita
100 g
valkosuklaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Kiehauta vesi, raparperit ja sokeri.

2

Vatkaa sekaan mannasuurimot.

3

Keitä miedolla lämmöllä 10 min.

4

Nosta kattila liedeltä ja vatkaa sekaan valkosuklaa.

5

Anna jäähtyä kylmässä vähintään 3 tuntia.

6

Vatkaa puuro kuohkeaksi.

7

Tarjoile paahdetun valkosuklaan ja raparperiliemen kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.