Raparperijäätelö

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 lvaniljajäätelöä

Kiisseli

3 dlraparperikuutioita
2 dlvettä
1/2 dlsokeria

Suurus

2 rklperunajauhoja
1 rklvettä

Valmistus

  1. 1

    Valmista kiisseli. Keitä raparperit pehmeiksi sokerivedessä, noin 15 min. Sekoita perunajauhot pieneen vesitilkkaan ja suurusta kiisseli. Jäähdytä ja sekoita pehmeän jäätelön joukkoon. Pakasta raparperijäätelö ja tarjoile.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025