Raparperijäätelö
6 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 l | vaniljajäätelöä |
| Kiisseli | |
|---|---|
| 3 dl | raparperikuutioita |
| 2 dl | vettä |
| 1/2 dl | sokeria |
| Suurus | |
| 2 rkl | perunajauhoja |
| 1 rkl | vettä |
- 1.
Valmista kiisseli. Keitä raparperit pehmeiksi sokerivedessä, noin 15 min. Sekoita perunajauhot pieneen vesitilkkaan ja suurusta kiisseli. Jäähdytä ja sekoita pehmeän jäätelön joukkoon. Pakasta raparperijäätelö ja tarjoile.
Raparperijäätelö
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 l | vaniljajäätelöä |
Kiisseli | |
| 3 dl | raparperikuutioita |
| 2 dl | vettä |
| 1/2 dl | sokeria |
Suurus | |
| 2 rkl | perunajauhoja |
| 1 rkl | vettä |
Valmistus
- 1
Valmista kiisseli. Keitä raparperit pehmeiksi sokerivedessä, noin 15 min. Sekoita perunajauhot pieneen vesitilkkaan ja suurusta kiisseli. Jäähdytä ja sekoita pehmeän jäätelön joukkoon. Pakasta raparperijäätelö ja tarjoile.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
23.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












