Raparperijäätelö | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Raparperijäätelö

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 l
Vaniljajäätelöä

kiisseli

3 dl
Raparperikuutioita
2 dl
Vettä
1/2 dl
Sokeria

suurus

2 rkl
Perunajauhoja
1 rkl
Vettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista kiisseli. Keitä raparperit pehmeiksi sokerivedessä, noin 15 min. Sekoita perunajauhot pieneen vesitilkkaan ja suurusta kiisseli. Jäähdytä ja sekoita pehmeän jäätelön joukkoon. Pakasta raparperijäätelö ja tarjoile.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.