Rapeaa ankanrintaa
Rapeaa ankanrintaa
Yhteistyössä

Rapeaa ankanrintaa

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 kplankanrintaa
suolaa, mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa ankan nahkapuoleen ohuita ristikkoviiltoja noin 2 cm välein ja ripottele suolaa lihapuolelle.

  2. 2

    Laita ankka kylmälle pannulle nahkapuoli alaspäin ja nosta lämpöä. Kun rasva on sulanut ja nahassa on kauniin kultainen väri, käännä rinta hetkeksi toisin päin. mausta nahka suolalla ja mustapippurilla.

  3. 3

    Kypsennä ankanrintoja 150-asteisessa uunissa kunnes sisälämpötila on 55°C.

  4. 4

    Anna vetäytyä hetki ja leikkaa siivuiksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä