Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rapeaa ankanrintaa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
ankanrintaa
suolaa, mustapippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa ankan nahkapuoleen ohuita ristikkoviiltoja noin 2 cm välein ja ripottele suolaa lihapuolelle.

2

Laita ankka kylmälle pannulle nahkapuoli alaspäin ja nosta lämpöä. Kun rasva on sulanut ja nahassa on kauniin kultainen väri, käännä rinta hetkeksi toisin päin. mausta nahka suolalla ja mustapippurilla.

3

Kypsennä ankanrintoja 150-asteisessa uunissa kunnes sisälämpötila on 55°C.

4

Anna vetäytyä hetki ja leikkaa siivuiksi.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.